Tatăl lui Sebastian Colțescu s-a stins din viață duminică, în timpul meciului dintre Poli Iași și Chindia Târgoviște. Colțescu a primit vestea prin mesaj de la sora sa, în minutul 70 al partidei din Copou, dar a aflat vestea cutremurătoare abia după meci, la vestiare, când nu și-a mai putut stăpâni emoțiile.
Răpus de o boală incurabilă, tatăl lui Colțescu s-a stins la doar un an după ce și soția sa, mama arbitrului de pe lista FIFA, a decedat. Anul acesta părinții arbitrului craiovean ar fi împlinit 45 de ani de căsătorie.

Dramă în familia lui Sebastian Colțescu

Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 4 ORE
În vârstă de 43 de ani, Sebastian Colțescu are cel puțin 300 de meciuri oficiale conduse în întreaga carieră. Acesta și-a început cariera în anul 1996 și a debutat în Liga 1 în anul 2003, la o partidă dintre Oțelul Galați și Gloria Bistrița. A intrat pe lista FIFA în anul 2006 și face parte din brigada lui Ovidiu Hațegan la unele din meciurile internaționale.
Colțescu conduce și Comisia Centrală de Arbitri Dolj. Olteanul este pe locul trei într-un clasament all-time al arbitrilor ca număr de meciuri în prima ligă din România, după Alexandru Tudor (381 de meciuri) și Cristian Balaj (341 de meciuri).
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 5 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 5 ORE