Sursa foto: frf.ro
Când nu se află la spital sau când nu există niciun caz de urgență, Rareș se află în poarta celor de la Viitorul Vama Seacă, o echipă din Liga a 4-a (județul Alba) pe care o și antrenează.
În fotbalul amator din Alba sunt numeroși jucători care sunt de profesie "salvatori", angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Unirea". Cosmin Șuvaina (Sebeș), Ștefan Szabo (Blaj), Ioan Gherman și Andrei Miclea (Alba Iulia), Călin Vaidasigan (Băgău), Adrian Croitoru, aiudenii Rareș Gînscă și Lucian Hetea sunt numai câțiva dintre fotbaliștii care se luptă și încearcă să facă față pandemiei, din prima linie.
Romanian Liga I
Cum arată "cel mai crunt coșmar", din perspectiva lui Burleanu: cluburile din România pot să dispară
10/04/2020 LA 09:27
https://i.eurosport.com/2020/04/10/2805118.jpg
Sursa foto: frf.ro
În această perioadă lipsită de orice formă de fotbal, Rareș Gînscă le-a transmis un mesaj de încurajare tuturor românilor:
"Acum este nevoie de unitate și solidaritate! Am crezut că le-am văzut pe toate, focuri de pădure, incendii la locuințe, accidente rutiere cumplite, dar nu-mi puteam închipui ce trăim acum. Este cel mai greu test.
Sunt momente delicate, ești expus și iei în calcul izolarea de familie. Trebuie să ne echipăm, să ne protejăm, pregătiți pentru orice, inclusiv la un accident rutier să considerăm că intrăm în contact cu o persoană contaminată. Din păcate, ne așteptăm până la Paște situația să se înrăutățească.
S-a schimbat radical modul de protecție, o să fie mai mult personal pe SMURD. Să sperăm că vom reuși să trecem peste toate.", a spus Rareș, pentru frf.ro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM O ORĂ
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 4 ORE