A scris istorie pentru Bayern Munchen și pentru naționala Germaniei, iar în prezent suferă de demență, diagnostic pe care l-a aflat încă din urmă cu cinci ani, atunci când a început să urmeze un tratament special. Mai mult, atacantul, campion european și mondial cu Mannschaftul în 1972 și 1974, suferă din 2008 de Alzheimer și luptă cu o demență senilă.
"El nu mai mănâncă aproape deloc, abia mai poate înghiți. Stă întins în pat tot timpul, are momente rare de luciditate. E așa de bine atunci când deschide ochii pentru câteva clipe. Spune Da sau Nu doar din clipitul pleoapelor. A fost mereu un luptător, mereu curajos. Și acum e așa, chiar dacă stă cu ochii închiși și abia mai deschide gura. Dar pare calm și cred că nu suferă, se stinge încet-încet", a dezvăluit Uschi Muller, soția acestuia, care nu mai poate să-l viziteze din cauza pandemiei de coronavirus.

Gerd Muller, o luptă continuă cu bolile în ultimul deceniu

Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM O ORĂ
Viața lui Muller a devenit un chin încă din 2008, atunci când a aflat că suferă de Alzheimer, însă în 2015 a mai primit o lovitură puternică. În urmă cu 5 ani, Gerd Muller a ajuns la un centru medical special, acolo unde echipa de medici care are grijă el îi administrează doar un "un tratament paliativ", iar starea de sănătate a fostului fotbalist german nu poate înregistra îmbunătățiri.
Gerd Muller este acum dependent de scaunul cu rotile, fără de care nu se poate deplasa nicăieri. În plus, acesta a avut probleme cu alcoolismul după ce a renunțat la fotbal. Bombardierul, așa cum era supranumit, a marcat 68 de goluri în 62 de meciuri pentru RFG cu care a fost campion mondial în 1974 și 552 de goluri pentru Bayern Munchen cu care a cucerit 4 titluri în Bundesliga și 3 trofee europene.
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM 2 ORE
Liga Națiunilor UEFA
România – Bosnia se va juca cu casa închisă! Interes uriaș pentru meciul care ne poate retrograda
ACUM 3 ORE