Șumudică a oferit, de-a lungul carierei de antrenor, partide dramatice, dar parcă niciuna nu a fost atât de surprinzătoare ca cea jucată duminică seară, la Istanbul.
Gaziantep a deschis scorul pe terenul Galatei în minutul 17, prin Djilobdji, însă gazdele au revenit și până la pauză Falcao și Belhanda au întors rezultatul.
Momentul decisiv pentru desfășurarea ulterioară a partidei a avut loc în minutul 55, când Calik a fost eliminat și se părea că trupa lui Șumi va avea o șansă în plus să egaleze. Nu a fost așa, Feghouli marcând contrar cursului jocului și ducând scorul la 3-1.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Anthony Martial, împrumutat până în vară la Sevilla
ACUM 32 MINUTE

Gaziantep a revenit incredibil, de la 3-1 pentru Galata

Din fericire, formația românilor nu a acuzat șocul, iar Twumasi a redus din diferență în minutul 78. Finalul a fost cu adevărat nebun: în minutul 90+4 Kayode a avut un gol anulat, după ce reușise execuția carierie, marcând din foarfecă. Reluările oferite de VAR au arătat un fault comis de Gaziantep, în momentul recuperării balonului.
Oaspeții au avut puterea să treacă și peste acest gol anulat și au crezut în șansa lor, într-o partidă care a fost prelungită nu mai puțin de 15 minute. În minutul 90+14, Alexandru Maxim a fost faultat în careu, la ceea ce ar fi reprezentat, probabil, ultima șansă pentru Gaziantep. Arbitrul a dictat penalty și tot internaționalul nostru a fost cel care și-a asumat rolul de a executa. A tras perfect, fără speranțe pentru Kocuk și a adus un egal nesperat la un moment dat, judecând după faptul că Galata a condus cu 3-1.
După 28 de runde din SuperLiga Turciei, formația lui Șumudică e pe locul 9 în clasament, cu 34 de puncte. De partea cealaltă, Galatasaray a pierdut și ultima șansă la titlu, după 4 meciuri la rând fără victorie. Gruparea cim-bom a coborât pe 4, la 8 puncte distanță de liderul Basaksehir.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 39 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM O ORĂ