LA Galaxy este deținătoarea trofeului MLS Cup însă formația la care activează acum Steven Gerrard, Robbie Keane sau Giovani dos Santos a părăsit deja competiția. În faza eliminatorie, LA Galaxy a cedat cu 2-3 în fața celor de la Seattle Sounders.
Se joacă acum pentru accederea în finala fiecărei conferințe, iar Eurosport și Eurosport 2 vor transmite în direct toate cele 4 partide din semifinale. Astfel, după victoria cu 1-0 din deplasare, New York Red Bulls primește acum replica celor de la DC United. Meciul începe la ora 22.00.
Apoi, de la miezul nopții, pe Eurosport vedem returul dintre Columbus Crew și Montreal Impact. Se pleacă de la scorul de 2-1 pentru formația din Montreal. Revenim pe Eurosport pentru a urmări deznodământul din careul de ași al Conferinței de Vest. De la 2.30 începe partida FC Dallas vs Seattle Sounders (în tur a fost 2-1 pentru oaspeții din această noapte) iar de la ora 5 dimineața vedem meciul Vancouver Whitecaps vs Portland Timbers, singura remiză albă din tur.
Fotbal
Un fotbalist român a semnat cu Benfica! "Sunt foarte mândru să fiu la acest club grozav"
ACUM 23 MINUTE
Live pe Eurosport:
- New York Red Buls vs DC United / ora 22.00
- FC Dallas vs Seattle Sounders / ora 2.30
- Vancouver Whitecaps vs Portland Timbers / ora 5.00
Live pe Eurosport 2:
- Columbus Crew vs Montreal Impact / ora 24.00
Programele Eurosport/ Eurosport 2 se văd online pe Eurosport Player.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM O ORĂ