Ocupanta locului 2 în play-off-ul Ligii 1, CFR Cluj, a primit azi o veste excelentă din partea DSP Cluj. Ardelenii vor putea relua antrenamentele după dezastrul experimentat în ultimele zile, cel al valului de infectări la care nimeni nu se aștepta. Următorul pas ar fi ca Liga să le dea dreptul să joace și să le programeze meciurile din campional. FRF încearcă să grăbească disputarea partidelor din play-off, asta pentru că vor trebui să dea mai departe, către UEFA, echipele calificate în competițiile europene.
Profund afectată de pandemia de coronavirus, CFR Cluj a cerut aprobarea DSP Cluj ca jucătorii care nu au fost depistați pozitiv să se poată antrena și să fie folosiți în partida cu FC Botoșani, programată marți. Potrivit Gazeta, echipa antrenată de Dan Petrescu a primit acceptul, DSP. "Considerăm că nu există impedimente pentru continuarea activității sportive a clubului. Evident, recomandarea rămâne să se respecte toate regulile impuse de autorități", se arată în adresa DSP Cluj, intrată în posesia Gazetei Sporturilor.

CFR Cluj revine la antrenamente

Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM O ZI
Prin urmare, pe lângă jucătorii negativi până acum, la antrenamente pot participa și care au fost infectați și care au avut deja două teste negative. Mai mult, aceștia pot juca inclusiv în meciul cu Botoșani de mâine. Cu totul, ar fi opt persoane de la CFR găsite inițial pozitiv și apoi negativ. Campioana a descoperit primul caz în ziua meciului cu FCSB, o partidă pentru care făcuse deplasarea la București și se cazase la Mogoșoaia. Păun avea simptome, a fost testat și găsit bolnav.
Potrivit sursei citate anterior, la testarea de astăzi Otto Hindrich, Mike Cestor, Dodi Joca, Denis Ciobotariu, Ovidiu Hoban, Luis Aurelio, Cătălin Itu și Billel Omrani au ieșit negativi! Aceștia așteaptă acum acceptul DSP să se poată reîntoarce la antrenamente. În acest moment, dintre jucători, pozitivi mai sunt Grzegorz Sandomierski, Cristi Manea, Adrian Păun, Damjan Djokovici și Lacina Traore.
Romanian Liga I
Ciprian Deac, dezamăgit după remiza cu FCSB! Cum vede mijlocașul lupta la titlu în continuare
ACUM O ZI
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
IERI LA 07:46