Astfel, conform prevederilor regulamentului, pentru că U Cluj a fost echipa care a cerut prima dată amânarea meciului având mai multe cazuri de COVID-10, Farul va fi echipa care va câștiga partida la masa verde.
Farul a anunțat că au fost găsite șase cazuri de coronavirus la echipă. Așadar, DSP Costanța nu a permis echipei să facă deplasarea la Cluj. Jucătorii apucaseră deja să plece spre Ardeal, însă au fost ulteriori întorși din drum.
Chiar dacă regulamentele interne prevăd ca echipele care pot alinia 11 jucători și trei rezerve se pot prezenta la meciuri, în acest caz, DSP a oprit disputarea meciului.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 7 ORE

Anunțul celor de la Farul Constanța

”În urma testării periodice pentru COVID-19, 6 dintre componenții echipei noastre au fost depistați pozitiv. Clubul nostru a luat toate măsurile necesare conform protocolului sanitar în vigoare și a informat DSP Constanța și FRF despre situație.
În aceste condiții, DSP Constanța a dispus efectuarea anchetei epidemiologice și retestarea tuturor contacților cu cazurile pozitive, hotărând să nu acorde avizul favorabil pentru participarea echipei noastre la meciul cu Universitatea Cluj
După ce au plecat în această dimineață spre Cluj, jucătorii noștri vor reveni la Constanța în cursul după-amiezii și vor urma protocolul sanitar în vigoare
Le dorim sănătate tuturor și vă îndemnăm să respectați toate măsurile luate de autorități pentru combatarea pandemiei!”, au scris constănțenii.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 7 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 10 ORE