Directorul de imagine de la FCSB consideră că formația susținută de Armată va avea mari probleme la nivel financiar în următoarea perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat grav fotbalul. Duckadam prevede o perioadă teribilă pentru cluburile din ligile inferioare, ale căror resurse financiare sunt limitate.
Mai mult, "eroul de la Sevilla" consideră că situația din Liga a 4-a va fi dezastruoasă.
"Este tragic tot ceea ce se întâmplă acum. Eu văd mari probleme chiar și la echipele din Liga 1 deoarece jumătate dintre acestea trăiesc din drepturile de televiziune, iar după criza asta eu nu văd cum se vor mai face rost de bani, dacă sponsorii se vor retrage sau patronii nu vor mai face investiții. La Liga 2 și Liga 3 o să fie jale, iar la Liga 4 o să fie un dezastru total.", a spus Duckadam, pentru ProSport.
Romanian Liga I
Dennis Man, aproape de Premier League. Care este clubul cu care negociază FCSB
06/04/2020 LA 12:42

Duckadam: "Proiectul CSA Steaua, un eșec total"

În același timp, Duckadam este de părere că Armata nu va mai investi bani la CSA Steaua la finalul acestei crize. Oficialul celor de la FCSB consideră că proiectul echipei pregătite în trecut de Marius Lăcătuș a fost "un eșec total", prin prisma ratării promovării în 2 sezoane consecutive.
"Voi credeți că Armata o să se mai gândească după această criză să susțină CSA-ul? Mă refer la echipa lor de fotbal? Vor putea să își facă echipă doar așa cu puști, dar să mai susțină salarii la echipa de seniori, nu o să mai vedeți. Și sponsorii de pe acolo se vor retrage, iar de patron nici nu se pune problema să apară.
Nimeni nu vine să investească în echipa lor un milion de euro, nici la Liga 4…dar nici la Liga 2 nu vor găsi vreun patron. Trebuie să ai puterea să recunoști că acest proiect suținut de Armată a fost un eșec total. Tu vrei să ajungi în Liga 1, dar din 2017 până în 2020 nu ai fost în stare să promovezi nici măcar din Liga 4. Păi echipa asta trebuia să fie acum cu Rapidul în Liga 2, iar la vară în Liga 1, dar CSA tot prin Liga 4 joacă.", a mai spus directorul de imagine de la FCSB.
CSA Steaua a ratat 2 ani la rând promovarea în Liga a 3-a, prima oară în fața Rapidului, iar sezonul anterior în fața celor de la Carmen București, echipă care apoi s-a desființat. În prezent, CSA se află pe primul loc în Liga a 4-a.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Fotbalul, "interzis" pe Stadionul Arcul de Triumf! Arena intră în administrarea FR de Rugby
ACUM 17 MINUTE
UEFA Europa Conference League
Cum arată lotul lui Dică pentru meciul cu Silkeborg! FCSB, fără Compagno, Tamm sau Omrani
ACUM 36 MINUTE