Colegii si antrenorii il apreciaza pentru calitatile sale de lider, nivelul ridicat de concentrare in antrenamente dar si pentru starea de bine pe care o propaga asupra tuturor fiind mai mereu cu zambetul larg pe buze. Antrenorii spun ca este un baiat modest in ceea ce face, trateaza toate aspectele cu implicarea si atentia necesare avand o atitudine proactiva. In ultimii doi ani de cand face parte din academia lui Nana Falemi, David a cunoscut o dezvoltare semnficativa, atat personal cat si prin cresterea exponentiala a abilitatilor sale de portar. Alaturi de David in cadrul academiei joaca si fratele sau geaman, Luca. Acesta ocupa postul de atacant. Familia, prietenii si antrenorii ii alinta spunandu-le Dudu respectiv Lulu.

Antrenament de la Academia de Fotbal FC Nana Juniors

Mama gemenilor relateaza; competita intre frati aduce multe experiente si nu permite aparitia momentelor de plictiseala. Fie ca se tachineaza sau se supara pe moment, cand Lulu ii da gol lui Dudu sau ca Dudu i-a aparat sutul la ultima faza, ei mereu se impaca si sunt cei mai buni prieteni.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM 12 MINUTE
Parintii sunt foarte mandri de progresul facut de Dudu in cei doi ani de activitate la academia lui Nana Falemi. Nu doar progresul abilitatilor si al capacitatilor, dar si ca persoana. Mama acestuia povesteste ca David este mult mai increzator in el iar faptul ca are sansa de a isi ajuta colegii in timpul meciurilor sau de a lucra cu ei la antrenamente ii ofera o satisfactie enorma lui Dudu.
Dudu adora sa faca parte dintr-un grup unit. Drept dovada mama sa marturiseste ca Dudu este atat de implicat incat nu doreste sa lipseasca de la vreun antrenament, meci sau cantonament. David se simte foarte bine cu echipa de fotbal. Este o atmosfera foarte frumaosa, se simte ca acasa. David renunta la orice pentru fotbal, fratele sau geaman Luca ce activeaza in cadrul academiei pe postul de atacant, nu renunta chiar la orice desi fotalul are un loc aparte in prioritatiile sale.
Intrebat ce jucatori are ca model, cum ii se par antrenamentele si ce ar mai fi de imbunatatit, Dudu a raspuns: "Antrenamentele sunt foarte bune, Teo, antrenor cu portarii, ne da exercitii distractive dar si provocatoare si eficiente. De imbunatatit ar fi jocul de picior si viteza de reactie la suturi. Pentru jocul de picior am diferite exercitii, iar la meciuri mai joc cate o repriza in teren impartind poarta cu coechipierul meu, Alex. Ca idol il am pe portarul Peter Schmeichel. De alungul timpului m-a impresionat foarte mult prin stilul lui de joc dur, fazele sub presiunea pe care le-a aparat si mai ales pentru concentrarea si motivarea pe care o avea atunci cand juca. Un al doilea portar pe care il urmaresc foarte mult este Manuel Neuer."
Teo Meila este unul din antrenorii de portari din cadrul F.C. Nana Juniors, acesta spune ca Dudu este foarte serios, muncitor, isi ajuta colegii, si se pregateste exemplar. "Este un lider al echipei.Referitor la activitatea acestuia la academie, el se antreneaza de 2 - 3 ori pe saptamana uneori chiar de 4 ori.
Portarilor le dam miute si in teren pentru a imbunatatii calitatea jocului de picior si pentru a cunoaste o alta perspectiva asupra jocului. Felul in care se concentreaza si se implica la maxim il poate duce catre o mare performanta. Se afla la un nivel bun, cu munca si dedicarea de care da dovada va creste cu siguranta. Pentru varsta lui are un joc de picior foarte bun, luand decizii bune, are executii curate in ceea ce priveste tehnica de lovire a mingii. Noi toti antrenorii ii explicam importanta jocului de picior la portari in fotbalul de astazi si venim in intampinarea lui pentru a dezvolta jocul de picior pe langa celelelalte elemente si procedee tehnice specifice portarului."
Concurenta pe post intre Dudu si Alex, care este de asemenea portar in cadrul academiei, este benefica pentru cresterea amandurora si pentru motivarea acestora.

Antrenament pe litoral al elevilor de la Academiantrenament de la Academia de Fotbal FC Nana Juniors

Despre viitorul lui Dudu, Nana Falemi spune ca: Daca tine ritmul acesta, poate ajunge sa apere pentru echipa nationala.
La turneul din Ibercup 2019 din Portugalia, Dudu a fost laudat de ceilalti antrenori ca este un portar de perspectiva. Pe langa acest lucru, aici la F.C. Nana Juniors ne concentrem si pe alte aspecte cum ar fi; sa devina buni colegi, sa invete sa munceasca in echipa, sa se sprijine, sa cunoasca si sa aprofundeze toate momentele jocului, sa isi dezvolte tehnica individuala si calitatile motrice, jocul de echipa, sa isi dezvolte armonios personalitatea, astfel incat sa devina adulti de nadejde in societate, nu doar buni sportivi.
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 30 MINUTE
Liga
Marca: Real Madrid tremură pentru prima oară pentru Kylian Mbappe. Ce s-a întâmplat
ACUM O ORĂ