Seria transmisiunilor în direct începe la ora 14.00, atunci când Sunderland primește replica celor de la Newcastle. Este un adevărat duel al supraviețuirii: după 9 etape, gazdele ocupă ultimul loc în clasament în timp ce oaspeții sunt pe 18, poziție care la finalul sezonului duce de asemenea în Championship. Costel Pantilimon e titular la Sunderland, echipă care a adunat până acum doar 3 puncte.
Mergem apoi la Manchester pentru a vedea derby-ul acestei etape: United vs City începe la 16.05 însă transmisiunea Live de pe Old Trafford va porni de la 15.50, tocmai pentru a avea timp suficient să intrăm în atmosfera marelui meci. Înaintea acestei runde, echipele din Manchester ocupau locurile 1/ City respectiv 3/ United în ierarhia din Premier League.
Etapa se va încheia cu un alt meci extrem de interesant. După 1-1 în Europa League cu Rubin Kazan, Jurgen Klopp va sta pentru prima oară pe banca celor de la Liverpool la un meci pe Anfield. Adversarul este unul de seamă: Southampton nu a mai pierdut de 3 etape, timp în care a câștigat chiar pe Stamford Bridge cu Chelsea.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM O ORĂ
Live din Premier League pe Eurosport, etapa 10:
- Sunderland vs Newcastle, duminică de la 14.00
- Man. United vs Man. City, duminică de la 16.05
- Liverpool vs Southampton, duminică de la 18.15
Programele Eurosport se văd online pe Player.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 2 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 2 ORE