Arsenal Londra s-a impus aseară fără emoții, scor 3-0, contra irlandezilor de la Dundalk în Europa League. Rezultatul era normal, dar un lucru incredibil a ieșit la iveală la finalul partidei: irlandezii nu au comis nici măcar un fault pe tot parcursul meciului de pe Emirates.
Acest lucru este cu adevărat ieșit din comun, mai ales că vine din partea unei formații britanice, agresivitatea fiind specifică fotbalului din această zonă. Chiar dacă Arsenal a dominat de la un capăt la altul partida, jucătorii lui Arteta nu au fost deranjați în niciun fel de adversarii lor. În schimb, statistica partidei arată că "tunarii" au faultat de 20 de ori.
Astfel, Dundalk a devenit prima echipă din istoria Europa League (Cupa UEFA) care nu comite niciun fault pe parcursul unei partide. La final, antrenorul irlandezilor, Filippo Givagnoli a reacționat cu amuzament când a fost întrebat de jurnaliști despre acest lucru total inedit.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM 9 ORE
"Am discutat chestia asta cu staff-ul meu. Așa este. Echipa noatră e foarte politicoasă, jucătorii sunt adevărați gentelmani. Ei luptă foarte mult, dar nu încearcă să își oprească adversarii prin faulturi. Acest lucru este un compliment pentru echipa noastră", a spus Giovignali la conferința de presă.
Dundalk nu are niciun punct după primele 2 meciuri din acest sezon de Europa League, după ce au pierdut acasă cu Molde (1-2), iar aseară au fost învinși de Arsenal. "Tunarii" au maxim de puncte și ocupă prima poziție în clasament, având golaveraj mai bun decât Molde, norvegienii având și ei 2 victorii în primele 2 meciuri. Săptămâna viitoare Arsenal va juca tot acasă, cu Molde, iar Dundalk o va întâlni în deplasare pe Rapid Viena.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
IERI LA 15:20
Premier League
Klopp cumpără de la Real Madrid! 35 de milioane € pentru transferul iernii în Europa
09/09/2021 LA 09:03