După ce Manchester City a fost suspendată din Champions League și Europa League ca urmare a nerespectării fair-play-ului financiar, UEFA a luat o decizie similară în ceea ce o privește pe Trabzonspor.
Clubul de pe Medical Park Stadyumu e pe primul loc în Superliga turcă și visează la primul titlu după 26 de ani de pauză (precedentul campionat a fost cucerit în 1994), dar acesta nu va oferi o satisfacție pe măsură.

Jucătorii lui Trabzon nu și-au primit salariile

2. Bundesliga
Fotbalistul trimis de FCSB în Germania, aproape de revenirea în Liga 1! Anunțul antrenorului
ACUM 32 MINUTE
Asta pentru că UEFA a decis să îi interzică lui Trabzon prezența în cupele europene pentru următoarele două stagiuni, după ce clubul a fost reclamat la forul continental pentru neplata salariilor și acumularea de datorii imense către terți.
În spatele revenirii lui Trabzonspor în elita fotbalului turc au stat fără îndoială jucătorii extrem de valoroși aduși. Clubul turc și-a permis luxul de a avea sub contract fotbaliști precum Daniel Sturridge sau Obi Mikel, care au un CV important în Premier League.
Doar că odată cu semnarea acestor nume importante, datoriile clubului au crescut enorm, mulți dintre fotbaliști având de recuperat sume importante de la Trabzon. Aceștia s-au adresat UEFA, care, după ce a investigat cazul a găsit clubul vinovat de situația creată și a decis să îl suspende din competițiile europene.
În cazul în care Trabzonspor va câștiga titlul, în Liga Campionilor din Turcia vor merge ocupantele locurilor doi și trei. În acest moment, pozițiile sunt ocupate de Istanbul Basakshehir și Galatasaray.
Decizia UEFA poate fi atacată la TAS, iar oficialii turci se vor folosi de această pârghie, însă e puțin probabil ca Tribunalul de la Lausanne să întoarcă hotărârea.
Campionatul Turciei se va relua săptămâna viitoare, prima partidă care va avea loc urmând să se dispute pe 12 iunie.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
ACUM O ORĂ
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 2 ORE