Partida dintre Juventus și Dinamo Kiev a reprezentat un moment deosebit pentru fotbalul românesc. Radu Drăgușin a devenit al 2-lea fotbalist român (după Adrian Mutu) care îmbracă tricoul primei echipe a lui Juventus. Debutul la "Bătrâna Doamnă" a tânărului fundaș român a atras atenția presei italiene, acesta demonstrând în cele 20 de minute cât a evoluat că are un potențial enorm. De altfel, la final el a fost felicitat de colegii săi mult mai celebri de la Juventus, Alvaro Morata postând pe un site de socializare un mesaj special pentru debutul românului.
Drăgușin a oferit un interviu pentru as.ro, în care a dezvăluit ce i-a spus Andrea Pirlo înainte de a-l introduce pe teren: "Mi-a zis sa intru calm, relaxat, să fiu încrezător şi să mă bucur de moment. Au fost nişte emoţii foarte puternice, dar în timpul meciului nu m-am mai gândit la ele neapărat."

Drăgușin așteaptă convocarea la naționala mare a României

Romanian Liga I
Mirel Rădoi, nemulțumit după remiza cu FC Voluntari! "Am avut 17-18 ocazii și am marcat o dată"
ACUM 2 ORE
Drăgușin a evoluat la toate selecționatele de juniori ale României și recent a debutat și pentru naționala de tineret, dar ambițiile lui sunt mult mai mari și așteaptă o convocare de la Mirel Rădoi: "Sper ca selecţionerul naţionalei mari să mă cheme cât de curând la lot, să aibă încredere în mine şi să îmi dea această şansă."
Până la o eventuală convocare la prima reprezentativă, Drăgușin va putea evolua anul viitor la Campionatul European de Tineret. De asemenea, el este eligibil și pentru Campionatul European U19, care va fi organizat în România. În mod normal, fundașul lui Juventus ar trebui să fie printre liderii naționalei de tineret la EURO 2023, competiție care va fi organizată de asemenea de România, în colaborare cu Georgia.
Fotbal
Jurgen Klopp, impresionat de un jucător de la Liverpool! "Poate revendica un loc în primul 11"
ACUM 2 ORE
Bundesliga
Bayern, prima victorie după 4 etape în Bundesliga! Musiala, omul meciului cu Leverkusen
ACUM 2 ORE