Sezonul actual din MLS a fost suspendat în martie după doar două etape din cauza pandemiei de coronavirus. Toate cele 26 de cluburi din MLS vor participa la această competiție care va vea loc cu porțile închise. Punctele acumulate în faza grupelor vor fi trecute în clasamentul obișnuit al MLS.
Turneul, care se încheie pe 11 august, oferă și un loc de calificare pentru CONCACAF Champions League. În iunie și NBA a anunțat că își va relua sezonul tot în Orlando, la Disney World.
”Oportunitatea de a avea toate cele 26 de cluburi în același loc de ajută să protejăm sănătatea jucătorilor, antrenorilor și staff-ului când vom reveni la fotbal”, a declarat președintele MLS, Don Garber.
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Nistor după remiza cu Chindia, după 2 săptămâni de pauză: "Trebuie să ne odihnim"
ACUM 5 ORE

MLS, preocupată de problema rasismului după moartea lui George Floyd

Garber a declarat și că MLS intenționează să adreseze și problema egalității rasiale în urma morții lui George Floyd dar și protestele Black Lives Matter care au avut loc în jurul lumii.
”Suntem conștienți că moarte alui George Floyd și a altora a adus în atenția publică problemele privind dreptatea rasială, inegalitatea și violența împotriva bărbaților și femeilor de culoare”, a afirmat Garber.
”Împreună cu patornii, jucătorii și staff-ul, liga și cluburile se angajează să creeze programe cu impact care să gestioneze aceste probleme care ne-au acaparat societatea pentru pre amult timp”, a afirmat el.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Un fan american, scos din stadion la meciul cu Iran! Motivul pentru care a fost "săltat" imediat
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Anglia și SUA își continuă aventura în Qatar! Se cunosc deja primele două optimi de la Mondial
ACUM 6 ORE