Ceea ce a debutat ca un zvon pe rețelele de socializare prinde acum tot mai mult contur. Al Waleed Bin Talal, membru al familiei regale din Arabia Saudită și unul dintre cei mai bogați oameni de acolo, este interesat să cumpere Olympique de Marseille. Informația a fost confirmată deja de Koora, una dintre cele mai importante publicații media din Arabia Saudită, după ce Tuttomercato a lansat știrea în urmă cu câteva zile.
Interesul șeicului pentru Marseille a luat naștere în urmă cu șase ani. În 2014, el a mai încercat o dată să achiziționeze OM, însă lucrurile nu au funcționat așa cum plănuise, dar de data aceasta pare că va avea mai mult noroc. Al Waleed ar urma să ofere 400 de milioane de euro pentru a pune mâna pe echipă și stadion, o ofertă la care încă nu există răspuns.
De fapt, este cunoscut faptul că Franc McCourt, actualul președinte al Olympique de Marseille, a scos clubul la vânzare din cauza dificultăților economice uriașe pe care echipa le-a acumulat în ultimele sezoane. Negocierile se poartă în completă discreție, a transmis Koora.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 6 ORE

Newcastle, vândut pentru suma de 300 de milioane de lire sterline

Perioada lui Newcastle cu Mike Ashley la conducere s-a încheiat. Noii patroni ai clubului sunt cei de la Public Investment Fund deținut de familia regală a Arabiei Saudite. Conform celor de la The Times, Premier League analizează tranzacția și toate actele au fost semnate. A fost achitat deja depozitul și nu mai există cale de întoarcere în acest moment pentru niciuna dintre părți.
În ciuda pandemiei de coronavirus care a blocat lumea fotbalului, Public Investment Fund plănuiește să fie extrem de activă atunci când piața de transferuri va fi deschisă. Planul este unul pe termen lung, însă începe încă din următorul mercato. Conform Mirror, Newcastle va avea 200 de milioane de lire pentru transferuri, iar obiectivul este ca echipa să fie suficient de puternică să se lupte pentru calificarea în UEFA Champions League în următorii 3 ani. Newcastle va avea cei mai bogați patroni din Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 14 ORE