FCSB are un start de sezon extrem de modest, iar o parte din jucătorii aduși în această vară ”sunt pe făraș”. După Zdenek Ondrasek, Stipe Vucur este următorul care se va despărți de formația din Capitală.
Cei doi au avut evoluții sub așteptări în ”dubla” din turul II preliminar al Conference League, când FCSB a fost eliminată surprinzător de Sahtior Karagandy, o formație care în acest sezon este în a doua jumătate a clasamentului din prima ligă a Kazahstanului.
Atacantul ceh Zdenek Ondrasek a părăsit deja echipa. Rezilierea contractului a fost amiabilă, acesta va primii patru salarii compensatorii, ce însumează 80.000 de euro, pentru doar 110 minute jucate în tricoul formației pregătite de Dinu Todoran.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM O ORĂ
Ondrasek a mai jucat de-a lungul carierei pentru Budejovice, Tromso, Wisla Cracovia, Caslav și FC Dallas.
Pentru Plzen, Ondrasek a jucat din septembrie 2020, timp în care a strâns 36 de meciuri și a marcat de 7 ori.

FCSB se pregătește să mai renunțe la un jucător din străinătate

Al doilea nume este cel al lui Stipe Vucur (29 de ani). Fundașul central a fost adus datorită fizicului impresionant, austriacul măsoară 1.95 metri, dar acest lucru nu l-a ajutat să aibă prestații strălucite și astfel va avea cel mai probabil soarta lui Zdenek Ondrasek.
Transferul său la FCSB a fost unul surprinzătoar, deoarece el a fost adus gratis, de la formația din liga a treia a Germaniai FC Hallescher. În CV-ul său mai figureză echipe precum: Hajduk Split, Kaiserslautern, Wacker Innsbruck, Lustenau.
  • Cei de la Transfermarkt îl evaluează la suma de 300.000 de euro.
Romanian Liga I
Încă un stadion-bijuterie în România! Când ar putea fi inaugurată noua arenă a celor de la Farul
ACUM 2 ORE
UEFA Europa Conference League
Cât a câștigat Istvan Kovacs pentru prezența în finala Conference League
ACUM 3 ORE