Goalkeeperul de 27 de ani care a jucat pentru Botoșani în sezonul 2018-2019 continuă să fie afectat de întâmplările din Moldova.
În primăvară, portarul a vorbit în media din țara natală despre cât de săracă e România și despre faptul că un profesor trăiește cu 250 de euro pe lună, evident o exagerare. Acum, a făcut noi trimiteri la climatul existent în Liga 1. Fraisl a rămas stupefiat să își vadă coechipierii aruncându-și cuvinte grele în timpul partidelor, pentru ca apoi să se comporte ca cei mai buni prieteni.
"În timpul unui meci, fundașii noștri centrali s-au insultat cumplit și s-au jignit, iar după meci au mers împreună acasă și erau cei mai buni prieteni. Astfel de lucruri se întâmplă în această țară! Președintele ne amenința adesea dacă nu câștigam meciurile", a spus Fraisl pentru Spox, citat de spotmedia.ro.
Romanian Liga I
FCSB, fără bonusuri după transferurile lui Man și Moruțan! Care este motivul
ACUM 27 MINUTE
Infrastructura din țara noastră l-a uimit pe portarul austriac, care a vorbit și despre cât de ieftin e să mănânci la restaurant, în Botoșani.
"Dacă ieși la o distanță mai mare de 20 de minute de un oraș, n-o să mai vezi mașini. Oamenii conduc căruțe în România! Am ieșit la un moment dat cu soția în oraș. Am stat ore în șir să mâncăm, am avut aperitiv, fel principal și desert și am plătit 13 euro!", a mai spus Fraisl.
Martin Fraisl a rezistat doar un an la Botoșani, perioadă în care a apărat în 15 partide. În 2019 s-a întors în Germania, la formația de 2.Bundesliga, SV Sandhausen.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Premier League
Jamie Carragher, despre Romelu Lukaku: "Este o bombă cu ceas în vestiarul lui Chelsea"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
ACUM 3 ORE