Dacă stadiul lucrărilor de la arenele Steaua și Arcul de Triumf sunt extrem de avansate, la Giulești situația se anunță întârziată. Stroe preconizează că lucrările vor ajunge la același stadiu în care se află celelalte două stadioane din București în 3 sau 4 luni.
Stadionul Giuleşti este într-adevăr un pic întârziat faţă de celelalte, dar aş risca un pariu că în maximum 3-4 luni de zile vom fi cu construcţia la acelaşi stadiu la care ne aflăm acum cu Ghencea. Vedeţi bine şi aici se lucrează, oamenii sunt foarte activi, nu există niciun fel de sincopă de a efectua lucrările angajate, sunt foarte mulţi muncitori. Avem şi tribune la stadionul Giuleşti, nu în fază finală, dar destul de avansate faţă de ultima noastră vizită. | Ionuț Stroe
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 35 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
ACUM 2 ORE
Liga
Real Madrid a dat o lovitură de proporții! "Galacticii" au încheiat un contract de 360 de milioane
ACUM 2 ORE