Gaz Metan e în insolvență, însă oficialii medieșeni au dat lovitura anul trecut, reușind să îl convingă pe unul dintre cei mai curtați tehnicieni români, Edi Iordănescu.
Lucrurile nu au evoluat deloc așa cum se aștepta tehnicianul, astfel că acesta a dorit să plece de la club încă din iarnă, când a negociat intens cu Mihai Rotaru trecerea la Craiova. După plecarea lui Pițurcă, Edi a fost văzut candidatul ideal pentru a prelua echipa din Bănie, dar clauza de 200.000 de euro existentă în contractul cu ardelenii a blocat mutarea.
Acum, Edi va deveni liber de contract, după ce înțelegerea cu Gaz Metan va fi expirat, iar conducerea clubului s-a mișcat rapid pentru a-i găsi înlocuitor.
Romanian Liga I
Reghecampf, dorit de echipe din zona arabă! Care e situația antrenorului de la Universitatea Craiova
17/05/2022 LA 18:01
Dușan Uhrin, un alt nume cu greutate, este alesul, și îl va înlocui pe Iordănescu Jr posibil chiar din momentul reluării campionatului. Cele două părți s-au înțeles verbal și a rămas doar ca antrenorul de 52 de ani să își pună semnătura pe contract.
Ultima oară la Dinamo, Uhrin are o experiență bogată ca antrenor. Are în CV formații precum Mlada Boleslav, Viktoria Plzen sau Slavia Praga, care au notorietate în fotbalul ceh.
Uhrin e un fin cunoscător al fotbalului românesc, el urmând a fi la a 5-a experiență în campionatul intern. Le-a mai antrenat pe CFR, Poli Timișoara (în două rânduri) și Dinamo.

Bergodi, la Craiova

Patronul Universității l-a vrut pe Edi Iordănescu de acum patru luni, însă părțile nu s-au înțeles, Ion Mărginean fiind dispus să îl lase pe tehnician să plece doar în schimbul clauzei de reziliere.
Până la urmă, nu Edi Iordănescu este alesul Craiovei, ci Cristiano Bergodi adus după ce Papură a decis să plece de la Craiova. Deși era omul de încredere al lui Rotaru și urma să fie retrogradat din nou ca secund și păstrat în club, Papură a refuzat să lucreze cu noul antrenor și a ales să plece. Corneliu Papură credea că Edi Iordănescu va fi alesul iar relația dintre cei doi este una tensionată.
"În ceea ce privește poziția omologului meu de la Craiova, aș prefera să nu-i răspund. Am două motive pentru asta. Unu la mână, este josnică declarația și ar trebui să mă cobor la un nivel care mi-ar condamna educația. Doi la mână, este un moment în care cineva ar trebui să se autosesizeze și să ia măsuri", spunea Edi Iordănescu despre Papură în martie, după Craiova - Gaz Metan 2-1. Inițial, tehnicianul oltean îi numise "clovni" pe ardeleni, nemulțumirea sa fiind în special generată de modul în care stafful tehnic de la Mediaș a pus presiune pe arbitri. "Nu mă surprinde nimic la clovnii de pe margine de acolo. Ei asta fac tot timpul. Nu mă interesează arbitrajul sub nicio formă, mă interesează doar jocul. Dar ei asta fac la Mediaş, un circ total. Nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, dar să-i văd pe-ăştia de la Mediaş...", spunea Papură după acel meci.
Papura e o plantă cu multe proprietaţi pozitive, chiar medicinale. Și e o plantă care nu e foarte pretenţioasă cu mediul lor de trai, creşte şi la marginea lacului, mlaştinilor şi e destul de flexibilă şi se duce în funcţie de direcţia vântului şi se adaptează foarte repede. Rămânem aşa cu impresia asta frumoasă despre planta papură şi nu despre poziţia omului Papură | Edi Iordănescu
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20
Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
15/05/2022 LA 21:21