Articol scris de Romeo Ene
Dusan Vlahovic este unul dintre cei mai căutați atacanți din lume în acest moment, iar sârbul ar fi ținta principală a lui Milan și Juventus.

Vlahovic, noua senzaţie din Serie A

Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
ACUM 21 ORE
Vârful sârb a fost foarte eficient în acest sezon, reuşind să înscrie de 17 ori în 32 de partide. Juventus va avea nevoie de un nou atacant în vară pentru a-l ajuta pe Alvaro Morata, dar dacă spaniolul se va întoarce la Atletico Madrid, ar putea fi necesar să aducă mai mulţi oameni de atac.
Totuşi, "Bătrâna doamnă" și Milan nu sunt singurele formaţii interesate de Vlahovic. Conform Calciomercato, există un interes puternic din Premier League pentru sârb. Sursa menţionată susţine că Manchester United şi Liverpool se vor lupta pentru semnătura sa. Ambele echipe trebuie să-și îmbunătăţească atacul înainte de sezonul viitor și îl consideră pe Vlahovic un jucător care ar putea să aducă mai multă fantezie pe plan ofensiv.
Liverpool a avut parte de un sezon ratat, campionii în exerciţiu din Premier League fiind în pericol să rateze locurile care duc în Champions League la sfârşitul acestui sezon. Atacantul a impresionat în Serie A, astfel nu ar putea lua în considerare o schimbare a campionatului la doar 21 de ani, iar acesta ar putea fi în avantajul Juve în momentul în care va debuta perioada de transferuri din vară.
"Pot ajunge la nivelul lui Haaland" + Idolul lui Vlahovic
Dusan Vlahovic, atacantul Fiorentinei, a afirmat recent despre Haaland că îl urmăreşte şi că încearcă să-i înţeleagă finalizarea, precum şi felul în care se mişcă pe teren.
"Îl urmăresc. Încerc să înțeleg execuţiile acestuia și felul în care se mișcă. Apoi mă concentrez pe punctele mele forte și punctele slabe. Poate fi prematur, dar cu multă muncă, pot ajunge la nivelul lui", a spus el, potrivit Mundodeportivo.
Despre rolul său la Fiorentina, el a comentat: "simt responsabilitatea. Ești un jucător de prim rang atunci când înscrii două goluri la vârsta mea, dar devii imediat un eșec dacă nu înscrii în două jocuri. Știu cum funcționează acest lucru, sunt concentrat și sunt cu picioarele pe pământ. Nu știu unde voi ajunge. Dar nu vreau să regret acest lucru. Încerc să-mi îmbunătățesc caităţile în fiecare zi. Încerc mereu diferite lucruri la antrenament. Trucul este de a repeta aceleași mișcări iar și iar. Ronaldo vrea întotdeauna să progreseze. Acesta este secretul campionilor".
În cele din urmă, el a explicat că Ibrahimovic este marele său idol. "Mi-a scris un mesaj: "Noroc cu toate, îți doresc bine". L-a scris în sârbă, limba mea. A fost singurul care a făcut-o", a încheiat atacantul Fiorentinei.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Liga
Xavi are conceput un plan de rezervă, în caz că-l ratează pe Lewandowski! Ce atacant vrea la Barca
14/05/2022 LA 07:35
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05