Atacantul argentinian al lui Juve, Paulo Dybala, care s-a vindecat de coronavirus după o lună de coșmar, a revenir la centrul medical al clubului italian și a fost supus unei serii de evaluări înainte de a i se oferi permisiunea să se întoarcă la antrenamente. Dybala a efectuat câteva teste fizice timp de două ore, iar la final a plecat anunțând că totul a decurs conform planului.
Superstarul lui Juventus a contractat virusul COVID-19 pe 21 martie, iar de atunci a efectuat nu mai puțin de 3 teste, însă toate au avut același rezultat dezamăgitor. Chiar dacă Dybala a fost în cea mai mare parte asimptomatic, acesta a trebuit să stea în izolare la domiciliu, fără să interacționeze cu alte persoane.
În urmă cu câteva zile, Juventus a anunțat pe site-ul oficial că mijlocașul argentinian s-a vindecat și că va putea părăsi locuința, după 46 de zile:"Paulo Dybala a realizat, conform protocolului, un nou dublu-test pentru Covid-19, iar de această dată rezultatul a fost negativ. Așadar, jucătorul nostru s-a recuperat și va putea ieși din regimul de izolare la domiciliu".
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Huguain și Rabiot încă sunt așteptați să revină la echipă, asta pentru că Juventus începe reluarea antrenamentelor individuale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36