Deși se părea că Dybala nu va efectua încă al 4-lea test pentru coronavirus, pentru a fi sigur că s-a recuperat total, El Chiringuito susține că argentinianul a efectuat analizele, iar acestea au fost din nou pozitive.
Din fericire, "La Joya" se simte perfect, însă prezența virusului îl va împiedica să reia antrenamentele. Juventus ar trebui să revină pe teren pentru prima oară, pentru ședințele de pregătire, la începutul lui mai, dar Dybala nu va fi prezent. Mai mult, cazul său ridică semne de întrebare cu privire la întreg fotbalul italian, fiind destul de clar că pericolele încă există, iar fotbaliștii vor fi expuși.
Pe lângă Dybala, și Rugani și Matuidi au fost depistați pozitiv cu COVID-19, dar ceilalți doi fotbaliști ai "Bătrânei Doamne" s-au recuperat total. Cazul decarului sud-american e unic, în acest moment neștiindu-se de un alt pacient care să fie depistat pozitiv de 4 ori. Dybala a fost confirmat cu COVID-19 la 21 martie, iar specialiștii estimau că acesta se va recupera în două săptămâni.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 15 MINUTE
Pentru a vedea exact de ce Dybala nu reușește să scape de coronavirus, football-italia.net anunță că medicii îi vor face teste suplimentare de sânge, specialiștii urmând a analiza în profunzime ce și dacă au avut loc anumite mutații sau corpul său a generat anticorpi.
Exemplul lui Dybala e unic din perspectiva celor peste 5 săptămâni scurse de când a contactat boala, perioadă în care a fost depistat pozitiv de 4 ori, dar au mai existat cazuri în care lucrurile au luat o întorsătură nedorită, lucru pe care medicii nu și-l explică. Sursa citată notează că Marco Sportiello, goalkeeperul Atalantei, a fost testat de trei ori, rezultatele fiind contradictorii: pozitiv - negativ - pozitiv.
Ce este cel mai important e că Dybala nu are vreun simptom, simțindu-se excelent, însă prezența virusului îl împiedică să reia antrenamentele și ridică o problemă în lumea medicinei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Încă un stadion-bijuterie în România! Când ar putea fi inaugurată noua arenă a celor de la Farul
ACUM O ORĂ
UEFA Europa Conference League
Cât a câștigat Istvan Kovacs pentru prezența în finala Conference League
ACUM 2 ORE