Partida Real Madrid - Barcelona 0-4 i-a arătat lui Luka Jovic că nu mai are ce căuta pe Bernabeu. Deși Benzema e accidentat, vârful sârb nu a prins nici măcar un minut, deși formația blanco avea nevoie de întăriri în atac, fiind condusă încă de la pauză cu 2-0.
De altfel, Jovic pare că nu există pentru Ancelotti. Cu toate că Benzema a avut mai multe perioade în care a fost indisponibil în actuala stagiune, vârful adus de la Eintracht a bifat doar 473 de minute în acest sezon. El nu a mai pus piciorul pe teren din 12 februarie, când a evoluat sub un sfert de oră împotriva lui Villarreal.
"Jovic s-a săturat de situația lui", e titlul dat de Marca, jurnaliștii sursei citate punctând, apoi: "Povestea lui Luka Jovic la Real Madrid pare sortită unui final nereușit. Sârbul nu contează pentru Ancelotti, care l-a dorit cândva la Napoli, iar atât el, cât și clubul știu că, cu excepția unei surprize, își va face bagajele în această vară".
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM 29 MINUTE
CITEȘTE ȘI:
ARAUJO, APROAPE DE A SEMNA UN NOU CONTRACT CU BARCELONA! CE S-A SCHIMBAT DUPĂ EL CLASICO

Jovic e încă interesant pentru destule cluburi mari

De Jovic s-au interesat mai mult formații încă din iarnă, dar Real Madrid a preferat să îl păstreze în lot, în eventualitatea în care apar accidentările. E adevărat, probabil că nici nu a existat o ofertă concretă tentantă, altfel Real Madrid l-ar fi cedat. Cert e că vârsta și evoluțiile excelente avute în trecut în Bundesliga încă îl fac pe sârb un fotbalist care e interesant pentru cluburile mari din Europa.
"Din ianuarie, mai multe cluburi au fost interesate de Jovic, deși fără a deschide discuții oficiale cu Real Madrid. Din Premier League, Arsenal și Everton au testat deja terenul în fereastra precedentă de transferuri. Din Serie A, Milan este atentă la situația sa, în timp ce interes există și din Bundesliga. Dortmund îl are în vederi, în cazul în care Haaland pleacă, deși nemții îl urmăresc și pe Adeyemi (n.r. de la Salzburg)", mai scriu spaniolii.
Adus în 2019 pentru 60 de milioane de euro, Jovic are contract cu Real Madrid până în 2025. Florentino Perez ar dori să își amortizeze cât mai mult din investiția făcută, lucru improbabil, totuși. Fotbalistul sârb este în prezent cotat la doar 20 de milioane de euro.
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
ACUM O ORĂ
Fotbal
Rezumatul partidei dintre Newcastle și Arsenal, câștigată de "coțofene" cu 2-0
ACUM O ORĂ