În tur, roș-albaștrii s-au impus în Ghencea cu 2-0, după golurile reușite de Zaharia și Chipirliu și avea promovarea aproape asigurată.
Partida de la Afumați a început ideal pentru "roș-albaștri", Călințaru deschizând scorul în minutul 3, cu un șut superb, în vinclu. Cei de la Afumați au egalat în ultimul minut al primei reprize, prin Adi Popa, care a profitat de o eroare colectivă a defensivei "militarilor" la o fază fixă.
În repriza secundă, gazdele s-au zbătut fără să aibă prea multe realizări, iar în minutul 77 au rămas și în inferioritate numerică, Stîngă primind al 2-lea galben. Chiar dacă totul era jucat, steliștii au mai marcat o dată, prin Pacionel, care a obținut și transformat cu siguranță un penalty.
Serie B
George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading
ACUM 11 MINUTE
Așadar, Steaua a câștigat cu 4-1 la general barajul cu CS AFumați și va juca în liga secundă în sezonul viitor.
Știrea inițială

Steaua, în Liga a doua!

După ce Steaua a fost blocată în două rânduri în Liga a 4-a, pierzând promovarea în fața rivalei Rapid, și apoi în fața lui Carmen București, echipă ce s-a desființat ulterior, roș-albaștrii au reușit promovarea în Liga a treia.
În cel de-al treilea eșalon, Steaua nu a avut adversar datorită lotului mult mai valoros. Doar echipa a doua a FCSB-ului a încercat să o împiedice pe Steaua să promoveze, dar chiar și cu fotbaliști de la echipa mare, aceștia au pierdut în fața celor de la CS Afumați.
Astfel Steaua a jucat finala barajului de promovare cu CS Afumați, după ce trecuse de barajul cu Ulmu, cu 2 victorii, cu același scor, 2-0.
În Liga a treia, echipa antrenată de Daniel Oprița a terminat pe primul loc după 18 etape, cu 48 de puncte, cu 9 mai mult decât locul secund, ocupat de FCSB.

Rezultatele barajelor pentru Liga a doua

Sâmbătă:
  • Corona Brașov – Vedița Colonești 1-0 (2-1 în tur).
  • Viitorul Șelimbăr – Măgura Cisnădie 1-1 (2-0 în tur).
  • SCM Zalău – Unirea Dej 1-1 (0-0 în tur)
Duminică:
  • Dacia Unirea Brăila – Oțelul Galați 1-0 (1-1 în tur)

Liga a doua, la sfârșitul lui iulie

Comitetul Executiv al FRF a aprobat pe 24 mai programul competițional pentru Liga a doua, Liga a treia și Cupa României, sezonul 2021/2022.
Liga a doua va începe pe 31 iulie, Liga a treia pe 28 august, în timp ce Cupa României va debuta cu primele faze începând cu 28 iulie.
Bundesliga
Dortmund oferă 45 de milioane de € pentru înlocuitorul lui Haaland! Nemții au concurență serioasă
ACUM 43 MINUTE
Fotbal
Gică Popescu, reacție acidă, după ce Boloni a spus că nu există niciun jucător român talentat
ACUM O ORĂ