Ronaldo și Messi au dominat fotbalul în ultimul deceniu, reușind să câștige împreună 11 Baloane de Aur: 6 pentru căpitanul Barcelonei și 5 pentru superstarul lui Juventus. Lupta dintre cei doi s-a desfășurat atât în teren, cât și în afara lui, unde oamenii s-au împărțit în 2 tabere. Mulți îl consideră pe Messi cel mai bun jucător din lume, la ora actuală, în timp ce alții îl preferă pe Cristiano.
În același timp, există și oameni importanți din fotbal care iau în calcul și o a treia variantă, când vine vorba de supremația pe plan individual. Unul dintre aceștia este Roberto Mancini, selecționerul naționalei Italiei, care de curând l-a trecut pe Zlatan Ibrahimovic în aceeași categorie cu Ronaldo și Messi.
Chiar dacă nu a câștigat vreun Balon de Aur și nu s-a impus în cursa pentru trofeul Champions League, Ibrahimovic este văzut de fostul tehnician de la Milan, Inter și City drept unul dintre cei mai importanți atacanți din perioada modernă.
Liga
Beckham a răspuns fără ezitare la comparația dintre Messi și Cristiano Ronaldo: "E cu o clasă peste"
18/04/2020 LA 17:19
"Zlatan va rămâne unul dintre cei mai mari atacanți din toate timpurile. Îl consider la același nivel cu Messi și Cristiano Ronaldo. A câștigat titlul în orice campionat a fost și a marcat foarte multe goluri. S-a descurcat bine și la Milan în acest sezon, dar nu știu care sunt planurile sale de viitor.", a spus Mancini, pentru Mediaset.

Cariera impresionantă a lui Ibrahimovic

Ibrahimovic a jucat la Inter sub comanda lui Mancini timp de 2 sezoane, între 2006 și 2008, reușind să câștige două titluri alături de antrenorul italian. Perioada glorioasă de pe Giuseppe Meazza nu a fost singura din cariera atacantul suedez care merită amintită. Ibrahimovic a avut evoluții impresionante și la celelalte echipe pentru care a evoluat, reușind să înscrie, per total, 478 de goluri. Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy sunt cluburile din CV-ul lui Zlatan, alături de care acesta a câștigat 33 de trofee.
În prezent, Ibrahimovic se află la Milan, pentru care a marcat 4 goluri în 10 apariții din stagiunea curentă. Momentan nu se cunosc planurile atacantului de 38 de ani, însă mai multe voci din presă susțin că oficialii italieni își doresc să-i prelungească înțelegerea care expiră în vară.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ousmane Dembele, distrus de Hristo Stoichkov: "Nu ai înțeles niciodată ce înseamnă Barcelona"
ACUM 24 MINUTE
Fotbal
Premieră istorică! A evoluat pentru naționala Angliei, iar acum va juca împotriva ei
ACUM O ORĂ