Fostul legendar fundaș brazilian, Roberto Carlos, a spus că nu va mai exista niciodată un alt jucător de calibrul lui Ronaldo, el precizând că nici măcar Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Neymar nu se pot compara cu fostul lui coleg de la Real Madrid și naționala de fotbal a Braziliei.
După ce a impresionat în campania senzațională din 1996/97 la Barcelona, Ronaldo s-a confruntat cu probleme la genunchi pentru următorii cinci ani. Oricum, el a revenit la forma maximă pentru victoria Braziliei la Cupa Mondială din 2002, având evoluții excelente în Japonia și Coreea de Sud, fapt care i-a adus lui Ronaldo o ofertă din partea Realului. Ronaldo a petrecut cinci ani pe Santiago Bernabeu alături de Roberto Carlos, care spune că al său compatriot a fost un talent nemaiîntâlnit într-un grup format din superstaruri care au ajuns să fie cunoscuți drept "Galacticii".
Ronaldo ieșea mereu în evidență la antrenamente. A fost cel mai bun. Nu va mai fi niciodată un alt Ronaldo Fenomeno. Nu Neymar, nu Cristiano sau Messi – Ronaldo este unic. Cred că în generația noastră era mult mai greu să marchezi goluri. Atunci totul era despre fizic și atacanții erau mai puțin protejați, dar Ronaldo putea face de toate. Am avut o atmosferă minunată la club. Chiar dacă existau doar jucători uriași, eram doar niște fotbaliști care lucram în același cadru. Eram toți prieteni și încă mai suntem.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19