Aarhus, a treia clasată din prima ligă din Danemarca, a găsit modalitatea de a-i avea pe suporteri alături de echipă în timpul meciurilor.
Campionatul danez se va relua la finalul lunii mai, însă partidele se vor disputa cu porţile închise.
Astfel, oficialii grupării Aarhus au pus la dispoziţia fanilor bilete online gratis pentru a participa la meciurile formaţiei prin intermediul videoconferinţelor.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 7 MINUTE
Cajutorul platformei Zoom, conducerea daneză va organiza mai multe videoconferinţe cu fanii, care şi-au rezervat tichetele virtual. Aceştia vor fi proiectaţi în timpul meciurilor pe ecranele mari din interiorul stadionului.
Soren Hojlund, purtătorul de cuvânt al formaţiei Aarhus, a spus că până la acest moment s-au înscris 4.000 de suporteri pentru a participa la primul meci disputat de la reluarea sezonului, după cele două luni de pauză provocate de pandemia de coronavirus. Aarhus este programată să joace împotriva echipei Randers pe 28 mai.
Şi liderul din prima ligă din Danemarca a invitat fanii la meci. Midtjylland vor difuza prima partidă pe ecranele mari din afara stadionului, iar suporterii se vor putea uita la meci din parcarea stadionului pe modelul drive-in.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 40 MINUTE
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
ACUM O ORĂ