Leven susține că lcurează cu omul de afaceri și directorul sportiv Fabio Cordella precum și cu agentul Mino Raiola, care îi are drept clienți pe Zlatan Ibrahimovic și Mario Balotelli. Balotelli mai are contract cu Brescia până în 2022 în timp ce înțelegerea lui Ibrahimovic cu AC Milan expiră în această vară.
”Suntem în negocieri, încercăm să îndeplinim visele suporterilor noștri”, a declarat Leven pentru FOXSports Brasil. El vrea să aducă mai mulți jucători mari: ”Nu sunt importante numele, vom aduce jucători mari. Dacă nu va fi unul, va fi altul”.
Un alt nume mare vehiculat este Yaya Toure iar Leven a asigurat jurnaliștii că sunt șanse mari ca el să ajungă în Brazilia: ”În fotbal nu există coincidențe. N-a mai mers până la urmă la Botafogo, înseamnă că ceva l-a oprit. Poate e un semn că e aproape de noi”, a declarat el.
Romanian Liga I
Edi Iordănescu, după o lună la FCSB! Ce își dorește de la jucătorii săi în lupta pentru titlu
ACUM 3 MINUTE
”Dacă vom aduce jucători precum Balotelli, Yaya Toure, Giovinco, Alex Teixeira și Souza, vom avea o echipă competitivă”, a completat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
"PSG cu Messi, o echipă mai slabă!" Starurile lui Pochettino, făcute praf după debutul slab din UCL
ACUM 20 MINUTE
Romanian Liga I
Verdict în cazul lui Denis Alibec! Cât va lipsi jucătorul lui CFR Cluj
ACUM 31 MINUTE