Luni echipele din Cehia au fost testate pentru coronavirus înainte de reînceperea campionatului. La Slavia, un jucător a fost depistat pozitiv.
”Jucătorul care a fost depistat pozitiv va rămâne acasă și nu va avea contact cu alți membri ai lotului sau membri ai staff-ului de la prima echipă. În urma unei înțelegeri cu clubul va exista o perioadă de odihnă pentru toți jucătorii până joi iar până la 1 iunie vor mai fi făcute trei teste”, a informat Biroul de Sănătate Publică din Cehia.
Slavia a anunțat pe site-ul oficial că antrenamentele echipei de tineret au fost oprite iar întreg stadionul va fi dezinfectat. De asemenea, amicalul dintre Slavia și Vysocina Jihlava care trebuia să aibă loc pe 19 mai a fost amânat. Slavia va juca primul meci oficial pe 26 mai, în campionatul Cehiei, împotriva celor de la Mlada Boleslava.
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
ACUM 7 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM 8 ORE
Liga
Real Madrid îi 'betonează' contractul lui Vinicius! Incredibil cât câștigă starul de pe Bernabeu
ACUM 9 ORE