Luni echipele din Cehia au fost testate pentru coronavirus înainte de reînceperea campionatului. La Slavia, un jucător a fost depistat pozitiv.
”Jucătorul care a fost depistat pozitiv va rămâne acasă și nu va avea contact cu alți membri ai lotului sau membri ai staff-ului de la prima echipă. În urma unei înțelegeri cu clubul va exista o perioadă de odihnă pentru toți jucătorii până joi iar până la 1 iunie vor mai fi făcute trei teste”, a informat Biroul de Sănătate Publică din Cehia.
Slavia a anunțat pe site-ul oficial că antrenamentele echipei de tineret au fost oprite iar întreg stadionul va fi dezinfectat. De asemenea, amicalul dintre Slavia și Vysocina Jihlava care trebuia să aibă loc pe 19 mai a fost amânat. Slavia va juca primul meci oficial pe 26 mai, în campionatul Cehiei, împotriva celor de la Mlada Boleslava.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 18 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Omrani, eroare impardonabilă! Motivul pentru care ratează prima convocare la naționala Algeriei
ACUM 3 ORE