După ce a început anul cu o victorie dramatică împotriva Finlandei, naționala de tineret a României a remizat în deplasare contra echipei similare a Marocului, scor 2-2
După o ocazie mare a marocanilor, tricolorii au deschis scorul în minutul 28 prin Dragoș Albu. Mijlocașul care joacă la U Craiova 1948 a șutat din afara careului, iar mingea deviată l-a păcălit pe portarul advers, care a atins mingea, dar nu a putut-o împiedica să ajungă în plasă. La pauză putea fi 2-0, dar Markovic a șutat slab dintr-o poziție foarte bună.
Citește și:
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 2 ORE

Maroc U21 - România U21 2-2 | Tricolorii au egalat pe final

În partea secundă, tricolorii au continut să atace, iar Cîmpanu a trecut și el pe lângă desprindere. Jucătorul Universității Craiova a primit o minge în careu și a trimis cu interiorul spre colțul lung. Portarul marocan era bătut, dar mingea a trecut puțin pe lângă vinclu.
În minutul 70 s-a făcut 1-1, fundașul Dnanou marcând cu capul după un corner, iar peste 6 minute marocanii au preluat conducerea, Maohoub reușind să-l învingă pe Târnovanu cu un șut la colțul lung. Totul părea pierdut, dar tricolorii au avut forța să revină și să scoată un egal. Birligea, care marcase și contra Finlandei, a fost cel care a stabilit scorul final în minutul 80. Jucătorul transferat recent de CFR Cluj a marcat cu un șut la colțul scurt, cu largul concurs al portarului advers.
Așadar, naționala de tineret a încheiat cu o victorie și o remiză prima perioadă de pregătire din acest an. De când echipa de tineret a fost preluată de Bratu, aceasta a mai înregistrat două victorii (2-1 cu Finlanda și 1-0 cu Suedia), un egal (1-1 cu Georgia) și două eșecuri (1-3 cu Mexic și 2-4 cu Italia).
Echipa de tineret a României va disputa doar meciuri amicale până la Campionatul European din 2023, pe care țara noastră îl va găzdui alături de Georgia.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 9 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 10 ORE