Articol scris de Andrei Bobeică
Federația Română de Fotbal a prezentat noul echipament ce va fi folosit la nivelul tuturor echipelor naționale.
"Noua “armură“ pentru marile provocări din teren și din tribune pune elementele fundamentale ale identității noastre naționale și fotbalistice împreună cu spiritul tinerelor generații de suporteri și fotbaliști.
Coppa Italia
Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va apăra poarta lui Inter după 8 luni!
ACUM 28 MINUTE
Astfel, tricolorul, simbolurile declinate din blazonul echipei naționale și mesajul “Luptăm Împreună” se regăsesc într-un format spectaculos care aduce galbenul tradițional alături de alb, la nivelul șortului, în cromatica echipamentului de bază. Asta pentru ca albastru complet, respectiv albul complet, să caracterizeze celelalte două opțiuni de echipament.
Designul realizat de Brandient se împletește cu noua tehnologie Joma, care a lansat o nouă linie de echipamente sportive realizate cu țesături inovatoare și procese care ajută la reducerea poluării cu plastic și la reducerea emisiilor de carbon în atmosferă. Materialele plastice, care dăunează grav biodiversității, sunt prelucrate în fire de poliester 100% reciclate și ulterior în peste un milion de metri de țesătură durabilă care este utilizată pentru fabricarea articolelor de îmbrăcăminte din colecția de textile Joma, inclusiv noul tricou de joc al Echipei Naționale.", se arată în comunicatul FRF.

Prezentare emoționantă cu generații diferite

FRF a prezentat noul echipament într-un video emoționant în care Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici, Mirel Rădoi și Adrian Mutu au vorbit despre momentul când au îmbrăcat pentru prima dată tricoul echipei naționale.
"Onoare, fericire și multă bucurie", au fost cuvintele lui Gică Hagi.
Alături de legendele României, apar în videoclipul prezentat și tinerii tricolori Radu Drăgușin și Olimpiu Moruțan, dar și reprezentanții României U16, ai fotbalului feminin, futsalului, naționalei de nevăzători și ai celei de e-fotbal!

Programul echipelor naționale în preliminariile Campionatului Mondial și la Euro 2021

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45
  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00
  • 24 martie: România U21 - Țările de Jos U21, ora 22:00
  • 27 martie: Ungaria U21 - România U21, ora 19:00
  • 30 martie: Germania U21 - România U21, ora 19:00
Premier League
Newcastle, interesată de transferul unui jucător "problemă"! Cine e fotbalistul dorit de Eddie Howe
ACUM 42 MINUTE
Liga
Xavi, mesaj dur pentru Dembele: "Ori semnează, ori pleacă!
ACUM O ORĂ