Cu o singura victorie si doua remize, Canada si-a asigurat calificarea in optimi de pe prima pozitia a grupei A. In urma nationalei tarii gazda, merg mai departe China si Olanda, ambele cu cate 4 puncte in 3 jocuri. Situatia e diferita in grupa B, acolo unde Germania si Norvegia si-au impartit in mod egal punctele, cate 7 pentru fiecare. Thailanda este pe 3 si asteapta sa vada daca cele 3 puncte venite in urma victoriei cu echipa Coastei de Fildes sunt de ajuns pentru o calificare nesperata in optimi.
Campioana in exercitiu, Japonia a avut evolutii excelente in grupa C, pe care si-a adjudecat-o cu maxim de puncte. Camerunul a terminat pe 2, Elvetia pe 3 iar Ecuadorul este echipa fara niciun punct din aceasta grupa. Mai departe, in grupa D, puternica formatie a Statelor Unite a strans doua victorii si o remiza, de ajuns pentru o calificare de pe prima pozitie. Australia s-a clasat pe locul secund in timp ce Suedia, cu 3 remize nu stie inca daca isi va continua parcursul la turneul final.
Premier League
Care transfer a fost cel mai inspirat? Analiza vedetelor Jota, Sancho, Grealish și Lukaku
ACUM 22 MINUTE
Se mai joaca in grupele E si F acolo unde Brazilia respectiv Columbia stiu sigur ca vor juca in faza eliminatorie. Costa Rica, Spania, Anglia si Franta inca mai spera la acest lucru. Meciurile din optimile de finala sunt transmise in direct pe Eurosport, in perioada 20 - 23 iunie. Marea finala a Campionatului Mondial de fotbal feminin e programata pe 5 iulie, la Vancouver.
Romanian Liga I
CFR Cluj a transferat un portar din Italia! Anunțul făcut de campioana României
ACUM O ORĂ
Premier League
Tottenham a "intrat în panică". Antonio Conte s-a înfuriat, iar acum vrea un jucător de la Juventus
ACUM 2 ORE