articol de Romeo Ene
Numele său va apărea pe tricourile echipei engleze. Artistul, care locuieşte în Suffolk şi este un fan înfocat al Tractor Boys, a semnat un acord de sponsorizare pe un an cu Ipswich. Logo-ul misterios de pe tricouri este reprezentat de simboluri matematice şi cuvântul ’’tour’’.
’’Echipa de fotbal este o parte importantă a comunității locale și acesta este modul meu de a-mi arăta sprijinul.", a spus Sheeran, potrivit BBC. El a adăugat: ’’M-am bucurat întotdeauna de călătoriile mele pe Portman Road și aștept cu nerăbdare să mă întorc acolo de îndată ce suporterii vor fi lăsați din nou pe stadioane.’’
Romanian Liga I
Edi Iordănescu nu și-a menajat jucătorii nici după succesul cu Clinceni. Ce le-a reproșat antrenorul
ACUM 6 ORE

Ed Sheeran, îndrăgostit de Ipswich

"Odată cu venirea noilor proprietari din SUA, vor fi cu siguranță vremuri interesante pentru fanii lui Ipswich, inclusiv pentru mine."
Întrebat ce însemnătate are logo-ul de pe partea din față a tricourilor, el a adăugat: ’’Toate vor fi dezvăluite în timp”.
Sheeran are o afinitate de lungă durată pentru Ipswich și cu Suffolk în general. La turneul pe care l-a avut artistul în faţa a 160.000 de persoane pe parcursul a 4 seri, la Chantry Park, Ipswich, în august 2019, Sheeran a purtat tricoul echipei locale care a fost vândut ulterior pentru a marca evenimentul.
Anul trecut, vedeta pop a făcut o donație ’’semnificativă” către o secție pentru copii a spitalului Ipswich. Directorul de marketing al orașului, Rosie Richardson, a declarat: ’’Suntem, în mod evident, încântați că Ed a fost de acord să devină sponsorul nostru în sezonul viitor. Am lucrat de-a lungul anilor cu Ed și echipa sa administrativă la diverse inițiative și i-am invitat pe Ed și pe oamenii săi pe Portman Road pentru multe partide.’’
’’El și-a arătat sprijinul pentru orașul său natal în multe feluri și acesta este un alt exemplu în acest sens. Așteptăm cu nerăbdare să-l vedem pe Ed - și pe toți ceilalți susținători - înapoi pe Portman Road în sezonul viitor."
Înțelegerea anterioară a clubului cu Magical Vegas a dus la reacția nervoasă a unor fani, ei nefiind de acord ca o casă de pariuri să sponsorizeze clubul.
Anul trecut s-a anunțat că Magical Vegas nu va mai apărea pe tricourile clubului, întrucât compania și-a oferit sponsorizarea organizației de caritate Carers Trust. Sheeran nu este prima vedetă muzicală care își sponsorizează clubul de fotbal preferat. Alţii care au făcut acest lucru sunt Super Furry Animals la Cardiff, Jake Bugg la Notts County sau Goldie Lookin’ Chain la Newport County.
Romanian Liga I
FCSB a urcat pe podium în Liga 1, după o victorie cu Academica Clinceni
ACUM 7 ORE
Fotbal
Brentford - Liverpool 3-3. Rezumatul unei partide superbe. Jucătorii echipei gazdă s-au dăruit total
ACUM 8 ORE