Real Madrid s-a impus cu 4-2 în fața Granadei și este pe primul loc, cu 18 puncte.
Belgianul în vârstă de 28 de ani a fost un element cheie pentru Chelsea. În cele șapte sezoane pentrecute la Londra, Hazard a evoluat în 352 de partide, a înscris 110 goluri și a oferit 81 de pase decisive, cucerind șase trofee. La Madrid, Hazard are un salariu net de 11 milioane de euro pe an și este așteptat să evolueze la cel mai înalt nivel, să fie pentru echipa lui Zidane ce era Cristiano Ronaldo, sau măcar să încerce.

Eden Hazard: "Am vrut ca primul meu gol să fie excepțional"

Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Eden Hazard a fost aspru criticat după primele minute petrecute pe teren în echipa galacticilor, asta pentru că nu a avut evoluții convingătoare, iar forma lui fizică a lăsat de dorit. Sâmbătă, în etapa a 8-a din La Liga, Hazard a marcat al doilea gol al galacticilor dintr-o fază foarte frumoasă. În minutul 45+1, belgianul a primit o pasă de la Valverde și a sprintat spre poartă, după care l-a lobat pe portarul Silva. Pentru belgian, aceasta a fost prima reușită în tricoul lui Real Madrid din șase meciuri disputate, din care patru în campionatul intern.
Mai târziu, în partea secundă, Hazard a dat și o pasă de gol. În minutul 61, atacantul lui Real i-a pasat lui Modric, care a prins un șut decisiv chiar în vinclul porții adverse. "Oamenii vorbeau și am auzit multe lucruri. De aceea era important pentru mine să înscriu. Am încercat ceva special, am dat un lob și am văzut că mingea a intrat în plasă. Primul gol e mereu dificil, dar apoi joci cu mai multă încredere. Am vrut să fie excepțional. Sunt foarte fericit pentru că am câștigat încredere. Sper să marchez multe goluri pentru acest club mare. Când joci, întotdeauna vrei să marchezi, dar cel mai important este ca echipa să câștige", a declarat Hazard.
Zinedine Zidane, antrenorul care l-a dorit pe Eden Hazard la Madrid, a mărturisit că este fericit pentru belgian, dar și prin prisma evoluției întregii echipe: "Prima repriză a fost grozavă din toate punctele de vedere. Avem nevoie să-l vedem cât mai des pe Eden ca azi, jucând bine, înscriind goluri. Și-a dorit asta mult, era foarte fericit în vestiar. Și eu sunt fericit pentru el, sperăm la cât mai multe goluri pentru el. Trebuie să oferim un mesaj pozitiv. Știm foarte bine că trebuie să suferim, să transpirăm în toate meciurile pe care le jucăm. Eu voi fi întotdeauna optimist, iar jucătorii mei la fel, chiar dacă știm că trebuie să îmbunătățim multe aspecte. O vom face”, a spus Zinedine Zidane la conferința de presă de după meci.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46