Articol scrie de Andrei Bobeică
Éder Citadin Martins a vorbit despre situația clubului chinez în termeni extremi de duri. Fostul jucător al lui Jiangsu, trecut pe la Inter și Sampdoria, a povestit perioada dificilă prin care a trecut în ultimele luni:
"Patronii au decis să nu mai investească în fotbal, dar nu au avut pic de respect față de angajați, de jucători, de antrenori. Pur și simplu au plecat, nu ne-au plătit salariile și am ratat cu toții șansa de a juca în altă parte.
Premier League
O interdicție veche de 36 de ani ar putea fi ridicată de pe stadioanele din Premier League
ACUM 34 MINUTE
Am reușit un lucru incredibil, am cucerit titlul, dar nu am primit respectul cuvenit. Am stat închiși în hotel timp de luni de zile, după care am făcut cunoscut numele Suning în întreaga lume. Cu toate acestea, nu au arătat pic de respect față de munca noastră. Directorul sportiv ne-a mințit în fiecare zi și nu și-a respectat nici măcar o promisiune", a spus fostul atacant al lui Inter pentru Tuttomercatoweb.com.
https://i.eurosport.com/2021/03/01/3004025.jpg

Clubul chinez a anunțat totul printr-un comunicat oficial

"Suntem într-o perioadă volatilă din punct de vedere financiar, iar echipa de fotbal Jiangsu Suning nu-și poate continua activitate în condiții optime. Începând de astăzi clubul nu mai există și vom încerca să găsim soluții pentru anagajați", se arată în comunicatul dat de club.

Olăroiu avea de primit 10 milioane de euro de la Jiangsu

"Îmi pare foarte rău pentru suporteri şi pentru grupul de jucători de care sunt foarte ataşat. Noi, staff-ul, nu am vrut să se ajungă la această despărţire de Jiangsu şi cred că meritam mai mult respect pentru contribuţia pe care am avut-o la realizarea acestor performanţe cu echipa", a transmis Cosmin Olăroiu, pentru Telekom Sport, în momentul despărțirii de clubul chinez.
Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
ACUM 43 MINUTE
Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
ACUM O ORĂ