Articol scrie de Andrei Bobeică
Éder Citadin Martins a vorbit despre situația clubului chinez în termeni extremi de duri. Fostul jucător al lui Jiangsu, trecut pe la Inter și Sampdoria, a povestit perioada dificilă prin care a trecut în ultimele luni:
"Patronii au decis să nu mai investească în fotbal, dar nu au avut pic de respect față de angajați, de jucători, de antrenori. Pur și simplu au plecat, nu ne-au plătit salariile și am ratat cu toții șansa de a juca în altă parte.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM O ORĂ
Am reușit un lucru incredibil, am cucerit titlul, dar nu am primit respectul cuvenit. Am stat închiși în hotel timp de luni de zile, după care am făcut cunoscut numele Suning în întreaga lume. Cu toate acestea, nu au arătat pic de respect față de munca noastră. Directorul sportiv ne-a mințit în fiecare zi și nu și-a respectat nici măcar o promisiune", a spus fostul atacant al lui Inter pentru Tuttomercatoweb.com.
https://i.eurosport.com/2021/03/01/3004025.jpg

Clubul chinez a anunțat totul printr-un comunicat oficial

"Suntem într-o perioadă volatilă din punct de vedere financiar, iar echipa de fotbal Jiangsu Suning nu-și poate continua activitate în condiții optime. Începând de astăzi clubul nu mai există și vom încerca să găsim soluții pentru anagajați", se arată în comunicatul dat de club.

Olăroiu avea de primit 10 milioane de euro de la Jiangsu

"Îmi pare foarte rău pentru suporteri şi pentru grupul de jucători de care sunt foarte ataşat. Noi, staff-ul, nu am vrut să se ajungă la această despărţire de Jiangsu şi cred că meritam mai mult respect pentru contribuţia pe care am avut-o la realizarea acestor performanţe cu echipa", a transmis Cosmin Olăroiu, pentru Telekom Sport, în momentul despărțirii de clubul chinez.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 12 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 15 ORE