Fostul tehnician de la Gaz Metan Mediaș a făcut lumină în acest sens, prezentându-și argumentele într-un comunicat oficial:
"Salut tuturor,
Ca să nu mai fie speculații:
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM 15 MINUTE
Au fost anumite contacte în ultima perioadă între mine și clubul Petrolul. Am avut prilejul cu această ocazie să cunosc niște oameni deosebiți, în frunte cu Dl M. Mihailovici, CEO Veolia România, cărora le mulțumesc pentru maniera extrem de profesionistă și echilibrată în care m-au abordat.
Mărturisesc că m-am simțit onorat de interesul arătat și de încrederea avută în mine, prin rolul propus spre a-l avea în cadrul clubului și în proiectul gândit! Pentru asta le mulțumesc public și țin să multumesc cel puțin la fel de mult suporterilor Petrolului pentru dialogul avut și căldura pe care am simțit-o din partea lor. Dragostea lor pentru Petrolul îmi este mai mult decât familiară și mi-ar plăcea ca într-o zi să reprezentam și să apărăm împreună aceleași culori.
Am reușit o promovare ca și jucător în tricoul Petrolului acum foarte mulți ani și aste sunt lucruri care nu se uită niciodată. Din păcate nu s-a concretizat cu o colaborare în acest moment, motivele prefer să rămână confidențiale. Voi rămâne atent la parcursul viitor al Petrolului și bucurus dacă Petrolul va reuși să-și îndeplinească obiectivele propuse.", este comunicatul emis de Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu nu o va antrena pe Petrolul Ploiești

Costel Enache și-a dat demisia de la Petrolul după ce a ratat promovarea în Liga 1. "Lupii galbeni" au încheiat playoff-ul pe locul 5, iar acum caută un antrenor care să-i ducă înapoi pe prima scenă.
Se pare că principalul finanțator al Petrolului, omul de afaceri Mădălin Mihailovici, a avut discuții cu Edi Iordănescu înainte ca acest sezon din Liga a 2-a să se fi terminat, însă acestea nu s-au materializat. Mihailovici i-a promis tehnicianului stabilitate financiară și libertate totală în a gestiona transferurile din această vară. Cu toate acestea, cei doi n-au ajuns la un numitor comun.
Edi Iordănescu s-a despărțit de Gaz Metan în această primăvară, motivele principale fiind nerespectarea unor promisiuni făcute de oficialii medieșenilor.
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM 44 MINUTE
Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
ACUM 8 ORE