Fostul tehnician de la Gaz Metan Mediaș a făcut lumină în acest sens, prezentându-și argumentele într-un comunicat oficial:
"Salut tuturor,
Ca să nu mai fie speculații:
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 2 MINUTE
Au fost anumite contacte în ultima perioadă între mine și clubul Petrolul. Am avut prilejul cu această ocazie să cunosc niște oameni deosebiți, în frunte cu Dl M. Mihailovici, CEO Veolia România, cărora le mulțumesc pentru maniera extrem de profesionistă și echilibrată în care m-au abordat.
Mărturisesc că m-am simțit onorat de interesul arătat și de încrederea avută în mine, prin rolul propus spre a-l avea în cadrul clubului și în proiectul gândit! Pentru asta le mulțumesc public și țin să multumesc cel puțin la fel de mult suporterilor Petrolului pentru dialogul avut și căldura pe care am simțit-o din partea lor. Dragostea lor pentru Petrolul îmi este mai mult decât familiară și mi-ar plăcea ca într-o zi să reprezentam și să apărăm împreună aceleași culori.
Am reușit o promovare ca și jucător în tricoul Petrolului acum foarte mulți ani și aste sunt lucruri care nu se uită niciodată. Din păcate nu s-a concretizat cu o colaborare în acest moment, motivele prefer să rămână confidențiale. Voi rămâne atent la parcursul viitor al Petrolului și bucurus dacă Petrolul va reuși să-și îndeplinească obiectivele propuse.", este comunicatul emis de Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu nu o va antrena pe Petrolul Ploiești

Costel Enache și-a dat demisia de la Petrolul după ce a ratat promovarea în Liga 1. "Lupii galbeni" au încheiat playoff-ul pe locul 5, iar acum caută un antrenor care să-i ducă înapoi pe prima scenă.
Se pare că principalul finanțator al Petrolului, omul de afaceri Mădălin Mihailovici, a avut discuții cu Edi Iordănescu înainte ca acest sezon din Liga a 2-a să se fi terminat, însă acestea nu s-au materializat. Mihailovici i-a promis tehnicianului stabilitate financiară și libertate totală în a gestiona transferurile din această vară. Cu toate acestea, cei doi n-au ajuns la un numitor comun.
Edi Iordănescu s-a despărțit de Gaz Metan în această primăvară, motivele principale fiind nerespectarea unor promisiuni făcute de oficialii medieșenilor.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
ACUM O ORĂ
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 8 ORE