Edi Iordănescu va fi, după toate probabilitățile, viitorul selecționer al României. Antrenorul de 43 de ani a negociat marți cu șefii FRF și se pare că discuțiile au ajuns la un consens, astfel că sunt șanse mari ca acesta să fie urmașul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei.
Comform gsp.ro, Iordănescu a acceptat oferta, iar contractul său va fi tipărit în această seară, urmând ca în zilele următoare antrenorul să studieze totul în amănunt, alături de avocați. Dacă ceea ce este stipulat în contract este 100% în conformitate cu ceea ce s-a discutat în cadrul întâlnirii de la Casa Fotbalului, atunci Iordănescu va semna.
Citește și:
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
ACUM O ORĂ

Edi Iordănescu, la un singur pas de a deveni selecționer

Fostul antrenor de la CFR Cluj și FCSB are tot timpul la dispoziție să se decidă, deoarece șefii de la FRF sunt în aceste zile la Cheile Grădiștei, la o acțiune alături de reprezentanții fotbalului din ligile inferioare. Aceștia se vor întoarce în capitală abia sâmbătă, astfel că numirea lui Iordănescu în funcție se va face la începutul săptămânii viitoare, când este programată o ședință a Comitetului Executiv.
Conform sursei citate, Adrian Mutu va deveni varianta numărul unu pentru șefii FRF în cazul în care și Edi Iordănescu va spune "NU", dar acest scenariu este din ce în ce mai puțin probabil.
În aceste condiții e clar că Ladislau Boloni nu mai reprezintă o soluție, fiind greu de crezut că oficialii FRF ar fi mers atât de departe în negocierile cu Iordănescu dacă mai existau șanse ca Boloni să revină pe banca naționalei în acest moment. Cel mai probabil, diferențele de viziune între cele două părți privind contractul au dus la întreruperea negocierilor, astfel că Burleanu & Co au fost nevoiți să se reorienteze.
Dacă va fi numit în cele din urmă la conducerea naționalei României, Edi iordănescu va debuta în luna martie, când tricolorii vor disputa două meciuri amicale. Singurule meciuri oficiale din acest an pentru România vor fi în Liga Națiunilor (4 în iunie și două în septembrie).
Programul României în Liga Națiunilor
  • 4 iunie 2022 – Finlanda – Bosnia și Herțegovina (ora 19:00), Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 7 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (ora 21:45), Finlanda – Muntenegru (ora 21:45)
  • 11 iunie 2022 – Muntenegru – Bosnia și Herțegovina (ora 16:00), ROMÂNIA – Finlanda (ora 21:45)
  • 14 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Finlanda (ora 21:45), ROMÂNIA – Muntenegru (ora 21:45)
  • 23 septembrie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Muntenegru (ora 21:45), Finlanda – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 26 septembrie 2022 – Muntenegru – Finlanda (ora 21:45), ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (ora 21:45)
Europa League
Imaginea teribilă postată de Sebastian Rode după triumful cu Frankfurt în Europa League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
"Mbappe sau un nou trofeu Champions League?". Ce a răspuns Carlo Ancelotti
ACUM 2 ORE