Edi Iordănescu nu mai este antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, iar una dintre variantele speculate a fost că ar urma să o preia pe Astra! Actualul antrenor al echipei, Bogdan Andone, a fost primul care a discutat despre această variantă într-o intervenție la Digi Sport.
Da? Nu e treaba mea. Dacă asta vor să facă... Eu știu că am de pregătit un meci, asta am facut alături de jucători la munte, asta voi face și până pe 16 iunie. Am avut două săptămâni foarte bune la munte, la Cheile Grădiștei. Jucătorii s-au prezentat excelent, suntem în regulă. O să ne pregătim la fel în continuare și am mare încredere în băieți. Cu mine sau fără mine antrenor, jucătorii Astrei pot bate pe oricine în acest campionat. Dar dacă sunt probleme putem să și pierdem cu oricine

Reacția lui Edi Iordănescu

Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
ACUM O ORĂ
Edi Iordănescu a negat că ar urma să o preia în perioada următoare pe Astra, spunând că așteaptă finalul sezonului pentru a lua o decizie cu privire la viitorul său.
Dani Coman este fostul meu şef şi actualul meu prieten bun. Perioada următoare îmi va rămâne doar prieten. Nu are rost să speculaţi pentru că eu nu am negociat cu absolult nimeni. Nu am plecat de la Mediaş pentru alt club. Vedem din vară ce se va întâmpla şi ce drum voi alege. Astra a însemnat o perioada foarte frumoasă în viaţa mea şi îşi va avea mereu locul în sufletul meu. În plus, acolo este un staff tehnic pe care îl apreciez foarte mult şi faţă de care am mult respect
Astra se află pe locul 4 în clasamentul din play-off, cu 2 puncte sub FCSB și Universitatea Craiova, echipele de pe podium, și cu 6 puncte sub liderul CFR Cluj.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Ligue 1
Mbappe rămâne, un alt star pleacă de la PSG. Al-Khelaifi a făcut anunțul
ACUM O ORĂ
Serie A
AC Milan, aproape de vânzare! Cine va plăti 1.3 miliarde de euro pentru liderul din Italia
ACUM 2 ORE