Edi Iordănescu este aproape de revenirea în antrenorat. Acesta a rămas liber de contract după despărțirea de FCSB. Potrivit Fanatik, Atromitos, echipă din prima divizie a Greciei, este interesată de tehnicianul român.
Echipa elenă s-a despărțit recent de antrenorul Damir Canadi, din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă. În ultimele trei partide din 2021, echipa a înregistrat trei înfrângeri, iar după 15 etape are doar 9 puncte, ocupând penultima poziție a campionatului din Grecia.
Potrivit sursei mai sus menționate, Edi Iordănescu este nehotărât în ceea ce privește oferta primită din Grecia, deoarece Atromitos este o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării și nu pare să aibă în plan lupta pentru trofee în sezoanele viitoare.
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
ACUM O ORĂ

Edi Iorădnescu, pe lista FRF pentru echipa națională

Săptămâna trecută, membrii comisiei tehnice s-au întrunit într-o nouă ședință în care fiecare a avut libertatea să facă propuneri. Se pare că lista este una foarte lungă și cuprinde 12 nume. Adrian Mutu, Victor Pițurcă, Ladislau Boloni și Edi Iordănescu au primit cele mai multe voturi dintre toți cei nominalizați și cel mai probabil dintre ei se va alege noul selecționer. Pe listă se află și nume mai puțin vehiculate în ultima vreme precum Emil Săndoi, Adrian Ursea, Liviu Ciobotariu sau Daniel Isăilă.
Sezonul trecut, Edi Iordănescu a cucerit titlul alături de CFR Cluj, dar s-a despărțit la finalul sezonului de echipa din Gruia. În această toamnă, Edi Iordănescu a stat trei luni pe banca celor de la FCSB, dar a plecat în luna noiembrie după niște înțelegeri cu conducerea clubului.
Acesta a acceptat să vină la FCSB într-un moment dificil al echipei, dar a avut un parcurs foarte bun la roș-albaștrii, el părăsind echipa după o serie de 8 meciuri fără înfrângere (7 victorii și un egal).
https://i.eurosport.com/2021/12/29/3278044.jpg
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 2 ORE
Ligue 1
OFICIAL - Mbappe a semnat un nou contract cu PSG. Anunțul starului francez
ACUM 2 ORE