Cavani a petrecut 7 ani la PSG, perioadă în care a devenit cel mai bun marcator din istoria echipei, făcând parte dintr-un atac de vis alături de Neymar, Mbappe sau Di Maria. În ciuda performanțelor sale remarcabile în capitala Franței, lui Cavani nu i-a mai fost prelungit contractul, iar mulți au speculat că relația tensionată dintre el și Neymar ar fi fost unul dintre motivele pentru care parizienii au preferat să se despartă de el.
Atacantul uruguayan s-a certat cu Neymar în 2017, într-un meci contra lui Olympique Lyon, ambii jucători dorind să execute o lovitură de la 11 metri. De atunci, relația dintre cei 2 fotbaliști s-a rupt definitiv, deși nu au mai fost episoade tensionate între ei.
"Suntem foarte diferiți, nu am împărtășit multe lucruri și gândim în moduri total diferite. Dar asta nu te împiedică să te înțelegi. În grup nu trebuia să fim toți prieteni sau frați. Important este să fim prieteni pe teren, să ne protejăm reciproc, să alergăm unul pentru celălalt.", a declarat Cavani pentru postul ESPN.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
IERI LA 12:33
Cavani a menționat că singurul moment tensionat între el și Neymar a fost în acel meci cu Lyon și a preferat să îngroape securea războiului spunând că ceea ce s-a scris despre Neymar după acel incident a fost exagerat: "Tot ce au spus ulterior nu este adevărat. Neymar este un copil cuminte."

Cavani și Neymar ar putea fi adversari săptămâna viitoare.

După despărțirea de PSG, Cavani a amânat până în ultimul moment alegerea echipei la care își va continua cariera. Uruguayanul ajuns la 33 de ani a semnat în cele din urmă cu Mancheter United. Înțelegerea este valabilă până în vara viitoare, dar s-ar putea prelungi pentru încă un sezon.
Cavani ar putea debuta pentru "diavoli" în week-end-ul următor, în deplasarea de la Newcastle, iar apoi și-ar putea înfrunta foștii coechipieri în Champions League, acolo unde PSG și Manchester United vor da piept la Paris în cel mai tare meci din prima etapă a grupelor.
Momentul sosirii lui Cavani la United nu este unul tocmai fericit pentru "diavoli". Echipa lui Solskjaer a început dezamăgitor noul sezon de Premier League, unde are numai 3 puncte după 3 meciuri disputate, iar rușinea suferită în meciul cu Tottenham a turburat mult apele pe Old Trafford.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56