Jurnaliștii din Uruguay anunță că atacantul de 33 de ani a primit o ofertă oficială din partea celor de la AS Roma, în urma căreia acesta ar putea reveni în Serie A, unde în trecut a mai îmbrăcat tricoul lui Palermo și Napoli.
Agentul Gaston Fernandez, bun prieten cu Cavani și impresarul său, a dezvăluit pentru Ovacion că există un interes uriaș din partea oficialilor de pe Stadio Olimpico. Totul depinde însă de tranzacția din următoarea perioadă - clubul italian ar putea fi cumpărat de un nou grup de investitori, condus de americanul Dan Friedkin.
Există o ofertă oficială pentru Cavani. Cei de la AS Roma m-au rugat să vorbesc cu Walter Guglielmone (n.r. - fratele și impresarul lui Cavani) și, dacă grupul (n.r. - condus de Friedkin) va cumpăra clubul, Edinson va ajunge la echipă. Totul depinde de cum se vor încheia negocierile (n.r. - cu investitorii). Deși acestea sunt avansate, nu este ușor să cumperi un club prestigios cum este AS Roma. Sunt multe lucruri de discutat, dar aducerea lui Cavani reprezintă una dintre priorități. | Gaston Fernandez
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 10 MINUTE

Cavani ar ajunge la a 3-a exeperiență în Serie A

Cavani a evoluat timp de 7 sezoane la PSG (2013-2020), perioadă în care a bifat 301 apariții, a marcat 200 de goluri și a cucerit 19 trofee, printre care 6 titluri în Ligue 1.
În cazul în care va ajunge la AS Roma, Cavani nu se va afla la prima experiență în Serie A. Atacantul uruguayan a mai jucat pentru Palermo (2007-2011) și Napoli (2010-2013), reușind să-și treacă în palmares o Cupă a Italiei (2011/2012), în tricoul formației de pe San Paolo.
Fotbal
Conte ştie următoarea destinaţie a lui Hakimi: "Visul lui e să joace acolo"
ACUM 26 MINUTE
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 36 MINUTE