Lionel Messi a doborât, la meciul din La Liga cuReal Valladolid, recordul impresionant deținut de legendarul Pele. Starul Barcelonei a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate pentru un singur club: 644.Starul Barcelonei a strălucit încă o dată în meciul cu Real Valladolid, câștigat de catalani cu 3-0, în etapa a 15-a din La Liga.
Atacantul argentinian a marcat al 3-lea gol al catalanilor și a intrat în istoria fotbalului, devenind jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise pentru o singură echipă: 644. Messi l-a depășit în această ierarhie fantastică pe legendarul Pele, care a înscris 643 de goluri pentru Santos în perioada 1956-1974.

Leo Messi, bere "ediție limitată" pentru portarii pe care i-a învins în carieră

Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Pentru a sărbători cum se cuvinte recordul pe care tocmai l-a întrecut, Leo Messi s-a pus pe treabă și a început să le trimită portarilor pe care i-a învins în întreaga carieră câte o bere ediție limitată în parteneriat cu Budweiser. Datorită acestei inițiative, Iker Casillas a primit un cadou frumos de retragere. Legendarul portar al Realului a încasat nu mai puțin de 17 goluri din partea argentinianului. Sticla de bere cu numărul 644 merge totuși în contul lui Jordi Masip, portarul lui Real Valladolid.
Sărbătorind reușita de excepție a lui Messi, faimosul brand de bere Budweiser a lansat și un scurt film intitulat "Regii nu se fac peste noapte", material în care este prezentată "ediția limitată" de bere. În reclama berii "Messi", argentinianul apare scriind câte o notă pentru fiecare portar pe care l-a învins în cariera lui. Gigi Buffon a fost printre primii portari care s-au fotografiat alături de cadoul primit, spunând pe rețelele de socializare că primește darul drept un "compliment".
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51