Forul internațional a decis să supună la o analiză majoră calendarul meciurilor internaționale, criticat în dese rânduri de antrenorii de club, în frunte cu Jurgen Klopp și Pep Guardiola. Obiectivul este ca jucătorii să evolueze în mai puține partide și să beneficieze de pauza de vară, cea care a fost afectată în ultimii ani de competițiile naționalelor.
Actualul sistem ar trebui, odată pentru totdeauna, discutat în detaliu | FIFA
Managerul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, a numit în trecut actualul calendar "un dezastru pentru jucători". Însă în vară situația se va repeta: jucătorii de top vor fi implicați în competiții precum Euro 2020, Copa America și Jocurile Olimpice, pentru ca în ianuarie și februarie 2021 să aibă loc Cupa Africii.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 21 ORE
Într-un nou document numit The Vision 2020-2023: Making Football Truly Global, președintele FIFA, Gianni Infantino, a admis că trebuie analizată situația, însă fără ca fotbalul internațional să sufere.
Calendarul meciurilor naționalelor joacă un rol central în creșterea sustenabilă a fotbalului în toate regiunile lumii și la fiecare nivel. Actualul nivel trebuie discutat în detaliu cu toți participanții și analizat prin prisma nevoilor tuturor pentru a exista un efort colectiv care să garanteze o abordare cu adevărat globală
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid o învinge pe Liverpool și cucerește pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League
ACUM O ZI
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
IERI LA 16:12