Forul internațional a decis să supună la o analiză majoră calendarul meciurilor internaționale, criticat în dese rânduri de antrenorii de club, în frunte cu Jurgen Klopp și Pep Guardiola. Obiectivul este ca jucătorii să evolueze în mai puține partide și să beneficieze de pauza de vară, cea care a fost afectată în ultimii ani de competițiile naționalelor.
Actualul sistem ar trebui, odată pentru totdeauna, discutat în detaliu | FIFA
Managerul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, a numit în trecut actualul calendar "un dezastru pentru jucători". Însă în vară situația se va repeta: jucătorii de top vor fi implicați în competiții precum Euro 2020, Copa America și Jocurile Olimpice, pentru ca în ianuarie și februarie 2021 să aibă loc Cupa Africii.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 7 ORE
Într-un nou document numit The Vision 2020-2023: Making Football Truly Global, președintele FIFA, Gianni Infantino, a admis că trebuie analizată situația, însă fără ca fotbalul internațional să sufere.
Calendarul meciurilor naționalelor joacă un rol central în creșterea sustenabilă a fotbalului în toate regiunile lumii și la fiecare nivel. Actualul nivel trebuie discutat în detaliu cu toți participanții și analizat prin prisma nevoilor tuturor pentru a exista un efort colectiv care să garanteze o abordare cu adevărat globală
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 10 ORE
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
IERI LA 14:30