"Au sărbătorit de parcă au câștigat dubla. Vom vedea în retur", a fost mesajul lui Robertson după partida de la Madrid, când Atletico s-a impus cu 1-0 în faţa "Reginei Europei".
Pierzând în campionat cu Watford şi eliminată din Cupa Angliei, Liverpool mai are un singur mare obiectiv în această stagiune: Liga Campionilor. Asta pentru că titlul în Premier League pare doar o formalitate, în condiţiile unui avans de 25 de puncte faţă de a doua clasată, Manchester City.
Klopp şi-a montat perfect jucătorii pentru returul de miercuri, iar fanii promit o atmosferă ca într-o finală de cupă europeană. Se anunţă un adevărat vulcan pe Anfield, însă Kieran Trippier nu e speriat de aceste detalii.
Premier League
Darwin Nunez, ce gafă! "Nu înţeleg nimic din ce spune Klopp"
ACUM 3 ORE
Deşi admite că celor supranumiţi "los colchoneros" le va fi greu să gestioneze presiunea la început, fostul fundaş dreapta al lui Spurs e convins că echipa sa e suficient de matură încât să nu se lase copleşită.
"Ei vor încerca să fie cât mai intimdanţi, dar noi trebuie să arătăm mentalitate. Va fi foarte complicat, dar suntem gata de o astfel de provocare. Anfield e unul dintre cele mai grozave stadioane unde poţi juca. Fanii sunt impresionanţi, dar ştim la ce să ne aşteptăm. Am vorbit cu coechipierii şi le-am spus la ce să se aştepte, vom fi pregătiţi", a spus Kieran Trippier.
Programul meciurilor din această săptămână în Champions League
Marţi
  • Leipzig - Tottenham 22:00
  • Valencia - Atalanta 22:00
Miercuri
  • Liverpool - Atletico Madrid 22:00
  • PSG - Dortmund 22:00
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
van Dijk sare în apărarea lui Trent Alexander-Arnold după golul de aseară. "Îi cunoaștem calitățile"
ACUM 3 ORE
Liga
Final de telenovelă: Cifrele acordului dintre Barcelona și Atletico Madrid în cazul "Griezmann"
ACUM 5 ORE