Fotbalul este pus la pămînt de efectele acestei crize medicale fără precedent. Unele campionate, ca Belgia, Olanda au Franța au decis că nu se vor mai relua, iar soarta fazei finale din Champions League și Europa League sunt în dubiu.
Lars-Christer Olsson a lăsat să se înțeleagă că și turneul final al Campionatului Mondial din Qatar va avea de suferit. Oficailul UEFA a dezvăluit că sunt deja partide din preliminariile pentru Mondialul din 2022 care au fost reprogramate, iar efectele economice ale acestei pandemii nu pot fi calculate în acest moment.
Dacă dezvoltarea și răspândirea virusului va fi mai serioasă ca până acum putem vorbi de o criză profundă a fotbalului, care va afecta acest fenoment 2-3 ani. Când sezoanele campionatelor naționale sunt înghesuite, iar Euro a fost mutat în 2021 putem vorbi de posibilitatea ca Mondialul din 2022 să fie în pericol, mai ales că el se v desfășura în premieră în mijlocul sezoanele celor mai importante competiții europene - Lars-Christer Olsson, secretar general FifPro
Fotbal
Christian Eriksen se antrenează cu Ajax: "E ca și cum aș reveni acasă"
ACUM 12 MINUTE
Cupa Mondială din Qatar a fost anunțată pentru perioada 21 noiembrie - 18 decembrie 2022. Pentru a se găsi un loc în această perioadă, competițiile europene vor lua o pauză de o lună.

khalifa

Credit imagine: Eurosport

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM 2 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM 2 ORE