UEFA pune mare preț pe finalizarea sezoanelor din campionatele interne, iar cupele naționale sunt văzute ca un element secundar. Cum în Spania se știu deja cele două finaliste, Athletic Bilbao și Real Sociedad vor trebui să joace acest meci istoric pentru Țara Bascilor fără spectactori. Dacă nu vor face asta, forul european a decis ca locul pe care câștigătoarea Cupei Spaniei îl avea asigurat în Europa League va fi acordat echipei care termină acest sezon pe locul 7 în La Liga.
https://i.eurosport.com/2020/05/01/2813210.jpg

Cele două soluții ale Federației Spaniole

Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
IERI LA 12:27
Conform cotidianului Marca, Federația de la Madrid are două variante în acest caz:
1) Finala să se joace cu porțile închise
2) Cele două cluburi să aștepte până când va fi sigur din punct de vedere medical să se joace cu fani în tribună, dar nu mai târziu de 1 august. Acesta este termenul limită impus de UEFA pentru finalizarea competițiilor naționale și stabilirea echipelor calificate în cupele europene.
Federația Spaniolă de Fotbal a anunțat că va respecta deciziile care vor fi luate de cluburile în cauză. Dacă măcar unul dintre Athletic Bilbao și Real Sociedad va dori să joace cu porțile închise, atunci Federația va face tot posibilul ca acest meci să fie organizat în cele mai bune condiții.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
22/09/2021 LA 08:16
Liga
Suarez a reacționat la adresa arbitrajului după meciul lui Atletico: "Mereu același protagonist"
19/09/2021 LA 06:45