Rhyl FC a luat două titluri de campioană în Țara Galilor, ultimul acum 11 ani și 4 Cupe ale Țării Galilor. Echipa era acum în liga a doua. Președintele Paul Higginson a declarat falimentul clubul înființat în 1878.
Este un moment emoționant. Ne cerem scuze fanilor, dar nu mai putem susține financiar acest club minunat. Impactul financiar al acestei crize ne-a doborât!
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 2 ORE
Ryhl a primit o propunere de ajutor financiar din partea Federației Galeze de Fotbal pentru a plăti o parte din datorii, dar a existat o singură condiție. Clubul trebuia să plătească licențierea pentru sezonul viitor. Conducătorii lui Rhyl FC nu au găsit în două săptămâni 200.000 de euro, așa că au declarat falimentul.

Rhyl FC - Partizan Belgrad, Europa League

Credit imagine: Getty Images

Fanii vor să înființeze un nou club

Fanii care au umplut de multe ori Belle Vue Ground au început să strângă bani pentru formarea unui nou club în Rhyl, oraș cu 25 de mii de locuitori de pe coasta de nord a Țării Galilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 3 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 5 ORE