Lionel Messi este foarte aproape de a semna cu Paris Saint-Germain. Conform presei din străinătate, argentinianul este așteptat în perioada următoare în capitala Franței. La câteva zile de la anunțarea plecării sale de la Barcelona, Messi va deveni jucătorul lui PSG, oficializarea transferului său fiind o chestiune de timp în acest moment.

Conturile de social media ale PSG-ului, creșteri semnificative de urmăritori

Chiar dacă mutarea nu s-a oficializat încă, zvonurile legate de următoarea destinație a lui Messi nu au încetat să curgă. În ultimele zile, fanii argentinianului au luat cu asalt conturile de social media ale campioanei Franței, acestea înregistrând creșteri semnificative de noi urmăritori.
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM 37 MINUTE
Până la data de 4 august, pagina de Instagram a celor de la PSG avea în medie 24.000 de noi urmăritori pe zi. În urma anunțului făcut de Barcelona și a zvonurilor că Messi va ajunge la Paris, media a crescut în mod semnificativ, până la 211.600 de urmăritori pe zi.
Același lucru s-a întâmplat și în ceea ce privește conturile de Twitter ale francezilor. Contul în limba spaniolă al celor de la PSG care avea în medie 612 de noi urmăritori zilnici a crescut până la 8400 de noi urmăritori după anunțul făcut de catalani. De asemenea, conturile în limba arabă, portugheză, engleză și franceză au înregistrat și ele creșteri ale numărului de urmăritori.
În ceea ce privește canalul oficial de Youtube al celor de la Paris Saint-Germain, numărul de urmăritori a depășit 3,5 milioane de oameni, care în aceste zile așteaptă prezentarea oficială a argentinianului la Paris.
Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Final de sezon pentru Ianis Hagi! Mijlocașul, operat la ligamentele încrucișate
ACUM O ORĂ