Pablo Cortacero nu a livrat niciun euro în conturile clubului de când a sosit la echipa din Ștefan cel Mare iar suporterii-acționari din DDB au fost singurii care au menținut echipa în viață, achitând deplasări sau salarii restante.
Situația de la Dinamo este una extrem de complicată, managementul spaniol nu se ține de nicio promisiune iar veștile privind restanțele salariale au ajuns în presa internațională. Drept urmare, renumele lui Dinamo a avut de suferit iar fotbaliștii străini evită clubul.

Marius Adrian Nicolae, despre refuzurile jucătorilor străini

Europa League
Moruțan, OUT din primul 11 al Galatei pentru meciul din Europa League! Anunțul presei din Turcia
ACUM 15 MINUTE
„Mă bucur foarte mult că am semnat cu Dinamo. În primul rând, vorbim despre cel mai mare club din România. Nu ai cum să nu dai o mână de ajutor. O să încerc prin experienţa mea să ajut la redresarea situaţiei, cred că încă se mai poate. Era o discuţie mai veche să vin la Dinamo.
E clar că la nivel mental nu e o situaţie prea bună. Dar băieţii îşi doresc să rămână la Dinamo, chiar dacă negativismul este întotdeauna promovat. Nu e chiar aşa! Băieţii puteau să plece de mult timp! Pe zi de ce trece, echipa DDB lucrează pentru a rezolva problemele”, a declarat el pentru LookSport.
Avem discuţii cu jucătorii care vor să rămână, împreună cu suporterii. Vrem să se plătească banii la zi, de acum înainte. Clar o să aducem jucători. Sunt posturi deficitare în momentul de faţă, încercăm să ne mişcăm foarte repede.
Urmărim deja jucători. Dar ne lovim de foarte multe refuzuri din străinătate, nimeni nu mai vrea să vină la Dinamo, pentru că a ajuns în AS şi în Marca faptul că Dinamo e rău-platnică. Va fi o muncă titanică, dar sunt sigur că putem să mergem înainte
Premier League
Bruce e istorie pentru Newcastle! Zidane a fost momit cu un salariu dublu față de cât lua la Real
ACUM 18 MINUTE
Romanian Liga I
Dario Bonetti, ignorat de Dinamo după ce a dat clubul în judecată: "Nu e grija noastră ce face!"
ACUM 20 MINUTE