Deși nu mai aveau șanse de calificare la Euro din preliminarii, tricolorii au încercat să facă uitată înfrângerea cu Suedia. Nu au reușit, prezentându-se lamentabil în fața unui adversar superior. Totuși, prima reprezentativă a rămas repetentă și la capitolul atitudine, nu doar la fotbalul prestat.
"Spania a distrus Romania după o primă repriză impecabilă. Am mișcat supersonic mingea, am făcut un pressing sufocant și am invadat în permanență jumătatea română. Le-am dat patru goluri în prima repriză și puteau fi și mai multe. Spania a fost o academie de fotbal! Ritmul incredibil din prima repriză a fost imposibil de păstrat pentru mult timp, iar în partea secundă am mai marcat o singură dată", a scris Marca după meci.
Jurnaliștii iberici i-au văzut pe Busquets, Gerard Moreno și Cazorla cei mai buni de pe teren, fiecare primind câte trei stele. În ceea ce îi privește pe jucătorii noștri, Benzar, Rus, Toșca, Răzvan Marin, Băluță și Coman au fost cei mai slabi de pe teren. Aceștia nu au primit nici măcar o stea pentru prestația dezastruoasă de pe Wanda Metropolitano. De asemenea, pentru modul în care a pregătit meciul, Contra a primit 0 stele, fiind complet depășit de omologul său de pe banca "Furiei Roja".
Romanian Liga I
FCU Craiova, învingătoare în derby-ul orașului cu Universitatea. Baeten și Ganea aduc succesul
ACUM 14 MINUTE

Caseta meciului Spania - România 5-0

https://i.eurosport.com/2019/11/19/2719894.png
Cupa Mondială FIFA
Reacția selecționerului SUA, după eliminarea de la Cupa Mondială: "Sunt mândru de acest grup"
ACUM 43 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Elogii aduse Olandei după calificarea în sferturile Campionatului Mondial din Qatar
ACUM O ORĂ