Deși nu mai aveau șanse de calificare la Euro din preliminarii, tricolorii au încercat să facă uitată înfrângerea cu Suedia. Nu au reușit, prezentându-se lamentabil în fața unui adversar superior. Totuși, prima reprezentativă a rămas repetentă și la capitolul atitudine, nu doar la fotbalul prestat.
"Spania a distrus Romania după o primă repriză impecabilă. Am mișcat supersonic mingea, am făcut un pressing sufocant și am invadat în permanență jumătatea română. Le-am dat patru goluri în prima repriză și puteau fi și mai multe. Spania a fost o academie de fotbal! Ritmul incredibil din prima repriză a fost imposibil de păstrat pentru mult timp, iar în partea secundă am mai marcat o singură dată", a scris Marca după meci.
Jurnaliștii iberici i-au văzut pe Busquets, Gerard Moreno și Cazorla cei mai buni de pe teren, fiecare primind câte trei stele. În ceea ce îi privește pe jucătorii noștri, Benzar, Rus, Toșca, Răzvan Marin, Băluță și Coman au fost cei mai slabi de pe teren. Aceștia nu au primit nici măcar o stea pentru prestația dezastruoasă de pe Wanda Metropolitano. De asemenea, pentru modul în care a pregătit meciul, Contra a primit 0 stele, fiind complet depășit de omologul său de pe banca "Furiei Roja".
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
ACUM 2 MINUTE

Caseta meciului Spania - România 5-0

https://i.eurosport.com/2019/11/19/2719894.png
Premier League
Dezbatere aprinsă în Anglia, după ce Cristiano Ronaldo nu a fost titularizat în meciul cu Chelsea
ACUM O ORĂ
Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM 2 ORE